Аз също съм готов да помагам с каквото мога по подготовката на трасето,с чистене,маркиране,съвети,физическа сила и т.н...
Имаме няколко момчета от Казанлък голямо желание и бихме отделили време(аз лично съм свободен по всяко време

),а другите момчета също биха отделили по няколко цели дни всеки според ангажиментите си и с удоволствие ще помогнем на нашите добри приятели от Стара Загора.
И с общи усилия да се проведе това прекрасно състезание,което е много повече от чисто състезание по МТБ,а по скоро нещо много повече:
Събираме се всички ентусиасти от страната на мероприятието,което открива състезателния сезон по МТБ в България и които не сме се виждали половин година кажи речи.
Настроението е пролетно и приповдигнато и просто е удоволствие да се кара в Стара Загора и по трасетата на всичките вело-ралита,Маратони или ХСО,няма значение.
Колъо винаги измисля много хубави трасета с умерена трудност и достъпни за всички участници,но и достатъчно изпитание,за да се отсеят по-подготвените.
Отделно повечето участници,които бих нарекъл по-простичко добри приятели

идват със семействата си и става един прекрасен семеен уикенд и всеки получава по нещо от него и ние мъжете и жените ни дори(да не повярваш

),а и децата също.
За наградите: те не са най-важното нещо и преди се е провеждало състезание (2010 ХСО N-Bikes на Аязмото),където наградите бяха стекове с бира за мъжете и безалкохолна бира за юношите и беше много забавно.Ние искаме състезание,а наградите ако ги има ще е добре,но те са второстепенни сега.
Важното е да се съберем,да покараме заедно старите приятели от цялата страна и всеки да се забавлява по собствен начин по време и извън състезанието,но да си прекараме заедно един хубав уикенд сред природата с приятелите и семейството.
Имате нашата подкрепа и готовност за всякакъв вид помощ за провеждане на състезанието и до скорошни срещи с всички вие запалени майнтинбайкъри от България и света.Ще се радвам скоро да се видим!
Поздрави,лека вечер и наздраве от мен!
Тодор Ангелов