dafigg написа:MapMyRide, освен че можеш да си гледаш после с колко си карал, може да видиш секи километър с каква скорост си го взел. Програмата автоматично ти сумира изминатите километри, освен това после може и точно да си проследиш маршрута в Google Maps и дори да видиш къде си изкачвал и къде си се спускал.
hitar_potter написа:В кауфланд от тоя понеделник ще има велокомпютър за 10 кинта. Брат ми ми подари такъв миналата година, още работи. Има максимална и средна скорост.
dafigg написа:MapMyRide, освен че можеш да си гледаш после с колко си карал, може да видиш секи километър с каква скорост си го взел. Програмата автоматично ти сумира изминатите километри, освен това после може и точно да си проследиш маршрута в Google Maps и дори да видиш къде си изкачвал и къде си се спускал.
dafigg написа:Предполагам, че не е само за андроид, не е трудно сам да погледнеш дали го има за твоята операционна система.
Kobso
Тази специално е от сайта на въпросния app. След като приключишс карането си запазваш маршрута и после може да го разгледаш в сайта. Може и на телефона да видиш графиката, но там си е само графика без тези допалнителни екстри. Не съм гледал дали може и в реално време да проверяваш, но това не ме вълнува особено. Карам си за кеф където има черно, после просто гледам колко км. съм минал и за колко време. Приложението изисква само да си пуснете GPS на телефона и нищо друго.
dafigg написа:Предполагам, че не е само за андроид, не е трудно сам да погледнеш дали го има за твоята операционна система.
bobino написа:И аз си търся нещо прилично и съм се насочил към този http://bikescenter.bg/#/product/?menuId ... 768&page=1
Мисля че отговаря на твоите изисквания!
stashummer написа:bobino написа:И аз си търся нещо прилично и съм се насочил към този http://bikescenter.bg/#/product/?menuId ... 768&page=1
Мисля че отговаря на твоите изисквания!
Да,отговаря на изискванията ми,но какво ще рече че датчикът не е включен в комплекта?Нима трябва отделно да се закупи.То велокомпютъра няма какво да отчите ако няма датчик.
bobino написа:Ако обърнеш внимание пише, че има опция за каданс с (*). Точно за този датчик става въпрос, че не е включен в комплекта.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта