, колелото си
.Това не е вярно - Sram X9 има трите варианта, Zee има само късо рамо.RETRO написа:При обтегачите и от двете системи има късо средно и дълго рамо .
Капацитетът е разликата между най-голямото и най-малкото венче, а не броят на зъбите от най-голямото, т.е. за касета 32-11: капацитет = 32-11=21, а не = 32.RETRO написа:Всеки един от тях си има капацитет - колко зъба на касетата максимално може да върти без да създава проблем .
Свободни съчинения, конкретизирай, моля.RETRO написа:Има правило по което се изчислява броя на зъбите отзад, но е в зависимост с броя на зъбите на плочите на курбела .....
2-3 поста нагоре съм дал линк към такава.RETRO написа:10 скоростна касета на макс. 28 зъба няма .
За кой конкретен дерайльор? И защо да си определям касетата на база дерайльора, вместо касетата на база лично предпоитание и следователно дерайльорът на база касетата? Пак си съчиняваме.RETRO написа:12- 27 . която е оптимален вариант за средно рамо
Аргументи, моля! Аз мога да си го позволя, но искам да знам защо да си го взема.RETRO написа:Препоръчвам ти Sram - ако можеш да си го позволиш .
, колелото си
.Аз се сещам за два варианта без много четене и справки - единият е неиндексирана команда, а другият - редуктор от сорта на Shiftmate. Много неща са принципно възможни, но въпросът е дали си струват експериментите. А иначе с повече ентусиазъм и с DI2 ще се "подкара".zero knowledge написа:Zee дерейльор може да се подкара и с 9, дори и с 8 скорости - въпрос на желание. За справка - ridemonkey, може да има нещо и в empty beer.
, колелото си
.Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта