LIL написа:Автора на обзора трябва да ме светне как точно да заемам достатъчно агресивна стойка за пред обектива му, без в същото време да изглежда позьорски и като за скоростен рекорд!!! Че от коментарите под снимките излиза, че надолу съм го давал яваш-яваш разбиш ли.
LIL написа:Автора на обзора трябва да ме светне как точно да заемам достатъчно агресивна стойка за пред обектива му, без в същото време да изглежда позьорски и като за скоростен рекорд!!! Че от коментарите под снимките излиза, че надолу съм го давал яваш-яваш разбиш ли.
LIL написа:Очаквам следващото състезание по DH примерно, да бъде коментирано от шосейкаджия! Сигурно ще звучи горе долу така;
Момчетата смело се спускат надолу, облечени в екипировка достатъчна да се изстреля човек в космоса. Един състезател се затрудни леко с бабунката, която му се изпречи и леко се задъха защото се наложи да направи няколко оборота с педалите но това можеше да се очаква от 25килограмово колело с натопорчена за спускане геометрия.
ufff93 написа:LIL написа:Очаквам следващото състезание по DH примерно, да бъде коментирано от шосейкаджия! Сигурно ще звучи горе долу така;
Момчетата смело се спускат надолу, облечени в екипировка достатъчна да се изстреля човек в космоса. Един състезател се затрудни леко с бабунката, която му се изпречи и леко се задъха защото се наложи да направи няколко оборота с педалите но това можеше да се очаква от 25килограмово колело с натопорчена за спускане геометрия.
Повярвай ми, аз карам и хц и се спускам. Спускането не хич толкова лесно, за колкото го смяташ. За да се представиш добре на такова състезание трябва да си доста издръжлив, за да въртиш на всеки по-равен, а и да успееш да удържиш кормилото до финала. Смятам, че не си виждал някоя пътека за спускане, за да говориш така.
LIL написа:Очаквам следващото състезание по DH примерно, да бъде коментирано от шосейкаджия!
AgentOrange написа:LIL написа:Очаквам следващото състезание по DH примерно, да бъде коментирано от шосейкаджия!
Хм, това въобще не е лоша идея...
AgentOrange написа:...Всъщност, знаеш, че се шегувам... нали?
...
4getcredo написа:Агента не знам дали е запознат с творчеството на Тъпото Копеле, но номинацията на kibikoff е брилянтна.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта