magnumz написа:Чета тука за някакви латекси и ...
Толкос и четеш.

Който му е мерак да си бърка гаражни смески ... моля

Аз лично предпочитам да дам някой лев отгоре и да заложа на провереното на stan.
magnumz написа:Чета тука за някакви латекси и ...
outfaced написа:magnumz написа:Чета тука за някакви латекси и ...
Толкос и четеш.![]()
Който му е мерак да си бърка гаражни смески ... моляЩе се радваме да сподели опит (желателно по-дългосрочен).
Аз лично предпочитам да дам някой лев отгоре и да заложа на провереното на stan.
outfaced написа:Всички гуми стават. Някои само с повечко зор.
PtD написа:outfaced написа:Всички гуми стават. Някои само с повечко зор.
Туй категорично не е вярно. И точно Schwalbe с кевларените бордове са крайно неподходящи. От собствен горчив опит.
outfaced написа:E значи за някакви различни швалбета говорим. Новите стоят напомпени дори без боза.
Bace_kz написа:Аптеката
PtD написа:Избягвай сгъваеми. Бордът е слаб.
PtD написа:Избягвай сгъваеми. Бордът е слаб.
outfaced написа: или гумата с гръм и трясък се изплъзна от шината при напомпване над 5 атм.
MacLeod написа:outfaced написа: или гумата с гръм и трясък се изплъзна от шината при напомпване над 5 атм.
Гърмял съм швалбе рейсинг ралф и при 3.2 атмосфери миналото лято при 35 градуса температура. Според мен безкамерна гума в никакъв случай не трябва да се помпа на повече от 2.5 атм. иначе има опасност да гръмне. Пък ако гръмне в неподходящ момент, може да стане сериозна пребивка. Аз лично карам задната на 2.5, а предната на 2 атмосфери.
outfaced написа:PtD написа:Избягвай сгъваеми. Бордът е слаб.
E стига шашка хората де ... 4ма човека сме все със сгъваеми, аз лично съм сменил 2 кенди и 2 швалбета. При другите кенди, максиси, швалбета ...
Верно че си е до комбинация от гума и шина, ама като цяло няма регистрирани ядове със сгъваеми
outfaced написа:E стига шашка хората де ...
PtD написа:Не е само до гума+шина, ами е и до начин на каране+късмет...
bikerider написа:Не е шашкане, а съвсем валидно предупреждение. Рискът от отваряне е съвсем реален.
MacLeod написа:Искам да си ги помпам лесно в къщи...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта