ivan_251 написа:
Тонът ти е неуважителен и дори обиден.Откъде знаеш на колко години и къде съм расъл,даже мен ще ме изкараш виновен.Прибирам се вечерта с велосипед и защо ли,ми не е от удоволствие,просто нямам градски транспорт след 22 часа.И трябва ли да се чувствам длъжен да подсещам непрекъснато съответните служби да си вършат работата,аз как мога да не спя нощем когато ми дадът поръчка за картина ,а те грам да не се помръдват пръста и да не си вършат работата.
.. не ми е добре защо ли,защото съм здрав ,имам пари да си купувам части за колелото,имам страхотен дом и ,но нямам елементарен ред в живота благодарение на това,че тук няма никакъв ред и това ще е така,не докато не се обадите на съответните служби,а докато коренно не се промени мисленето на хората.Но темата не беше да коментираме какво е състоянието тук всъщност ти novice повдигна темата ,а да предупредя за опасно място ,защото ако за теб е нормално през вечер да се занивашс тези за мен не е..И след като знаеш опасни места,тук може би е мястото да ги изброиш за да може да се пазим и да ги избягваме.И избий си от главата,че темата е за оплакване,темата е за реално съществуващо място и събития и действия.
Я пак, че нещо не ти схванах мисълта? Какво да ти дад
Ат? Така са службите в България, ако не ги побутнеш и подсетиш, сами не се сещат. То това също е гражданска позиция, побутвай ги, подсещай ги, би имало доста повече ефект от оплаквания по формата на "информиране" незнайно на кого тук. Ако не се чувстваш длъжен и не ги сезираш за това, което те смущава, нищо не променяш, а си поредния онлайн хейтър, който просто хленчи, пред кого и за какво не е ясно. Казах ти как се процедира с уличното осветление - това, че те мързи да им вдигнеш телефона и да им кажеш къде да дойдат да сменят лампите, но не и да се оплакваш тук си е изцяло твой проблем. Ако на спирката при водата ти е тъмно, пиши на кметицата да ги строи да поставят и там. Те не са слънце да огреят къде е изгоряла крушка или къде бичмаците са я строшили с камъни и въздушни пушки - не съм видял в чужбина някой да чупи улични лампи като тук - що не се възмущаваш какви говеда са хората в БГ, ми че Княжево било опасно?! Съжалявам, че се обиждаш, но темата е действително смешна - "информираме" се за това в каква действителност живеем ли? Навсякъде е така, свиквай и не се чуди - ако живееше в Люлин, Надежда или Дружба сигурно трябваше да ти е побеляла косата на 20?!
Пак ти казвам - ако си имал проблеми с някой, отсреща е полицията, отиди, посочи ги, оплачи се да им обърнат внимание на пияндетата да не те закачат и едва ако жалбата ти е без последствие се жалвай тук. Ако си го направил след като са те джобили е можело да си върнеш и парите. През вечер съм на чешмата за вода нито стъкла има, имаше само веднъж наскоро и бяха изметени, толкоз, нито пияндета, нито кучета...
Градският транспорт за сведения работи до 23:30! Последния ТМ19 тръгва от Княжево към 23:40 за депо, приятелю!
За това, че няма ред си прав, но с хленчене по форуми нищо не променяш. За това има избори, отиваш гласуваш, после изискваш от избранниците ти с жалби, молби, съвети, ако не ти обърнат внимание и като си недоволен, излизаш и протестираш. С оплакване в интернет нищо не променяш.
Jaboka,
Отрепките за които говориш обикновено са пубери от квартала, които се начмокват с бира и каквито има във всеки един квартал. Дайте сега да пуснем за пияндетата във всеки квартал по една тема за оплакване на 20 годишни!