IGS написа:Преди да режеш какво и да било, пробвай с ударен винтоверт и подходящ накрайник.
steal_legend написа:IGS написа:Преди да режеш какво и да било, пробвай с ударен винтоверт и подходящ накрайник.
Това може би най ми допада.
bio написа:steal_legend написа:IGS написа:Преди да режеш какво и да било, пробвай с ударен винтоверт и подходящ накрайник.
Това може би най ми допада.
то може да ти допада, ама няма да ти помогне :>
agent0range написа:Пак пиша с уговорката, че не познавам конкретната вилка, но предполагам е доста подобна на моята.
Остава само да отвиеш горната тапа, да източиш маслото (нали става дума за страната с хидравликата?) и да бръкнеш МНОГО внимателно с нещо (например отвертка с парцал) и да блокираш въртенето на шиша. Трябва да внимаваш да не надереш вътрешността на крака или да направиш нещо на буталото (което май имаше и някакви много деликатни отвори за маслото). Това с рязането на болта не ми се струва подходяща идея (освен ако не е на живот и смърт), защото трудно ще намериш точно такъв кух (и ако не се лъжа алуминиев) болт, през който да минава врътката за ребаунда.
steal_legend написа:Ами аз имам предвид, че се върти и шиша(поне така си мисля и днес ще излея маслото, ще махна пружината отляво и ще завъртя болта) Той по принцип не можеше да се затегне докрай, тъй като шиша си се въртеше. Резбата и на болта, и на шиша е добре! Сега мисля да махна пружината и маслото, до отвия левия болт, да дърпам ботушите нагоре и едновременно с това да се опитам да го развъртя. Просто трябва да се опитам да блокирам шиша по някакъв начин.
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Hell_Man написа:Имаш ли схема на вилката?
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
steal_legend написа:Значи вижте сега, аз съм го отвивал този болт преди около един месец. Понеже тогава купих вилката от форума и реших да видя дали са затегнати болтовете. Видях, че при опит за завиване болта се въртеше заедно с шиша,но при отвиване си се отви. Тогава огледах и болта и резбата на шиша и всичко беше на 6. Почистих болта и резбата на шиша и сложих лепило за резби, но най-слабото! Завих болта, но отново той не се затегна! Оставих го така, но понеже сега трябва да правя профилактика и трябва да го отвия...
steal_legend написа:МИСИЯТА ИЗПЪЛНЕНА!!!Срязах болта и след това шиша излезе. Сега я чака почистване, смазване и гаааз надолу.
Благодаря на всички за отговорите!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта