Да, оригиналното колче е, нищо не съм подменял по Марко (както набързо го кръстих, магарето му с магаре

). Интересно дали се предлагат само шайби или трябва да взема цял QR механизъм? Не, че е болка за умиране, чудно ми е.
Ама и тия с прогнозите за времето - гледам цялата седмица го дават да вали, а не, казвам си, няма да цепя непрогледния дъжд с грамотевици с колелото! А то трети ден слънце с 3-4 капки следобеда. Кой им дава дипломите на тия метеоролози ?!
novice написа: За протокола: Темата ти е за раздел веломеханик.

Май си прав. Чудих се къде да я дяна, пък тук ми се строи най-удачно. Ако някой мод/админ сметне за нужно - да я премести, ще я намеря, ако така се случи.
marsa написа:Колкото до дължината на колчето, при този ръст и тази рамка би трябвало 35см да ти стигне. Преди да се впуснеш в покупки намери точната височина на седалката си според тази статия:
Освен желанието: Как да настроим правилно байка сиЗа целите на теста може да си позволиж да извадиш колчето 1-2см над ограничението докато настройваш, като внимаваш и не се друсаш на рамката.
Тази статия я четох преди да взема Хакера мисля - доста се чудих тогава 20 или 21 инча, но от статията се изкарах 20, пък и както казват, ако не ти стига дължина може да вдигнеш колчето, но ако ти идва в повече - не можеш да режеш байка

Горе-долу е така. Та се спрях на 20-ката.