Здравейте на всички, оня ден си купих от лидъла въпросната машинка, като първи впечатления за цената си ми изглеждаше супер, докато не открих два много гадни недостатъка. Първия щях да го преглътна не знам другите велокомпютри така ли се държат и затова реших първо да ви питам преди да ида да го върна.
Първо ме подразни факта че след като мине в стенбаи режим за да се събуди трябва да натиснеш някое копче а не тръгва заедно с подкарването на велосипеда което си е гадно. Спирам аз малко на лаф с един колега на гребната, тръгвам въртя 4-5 обиколко като през тва време не си гледам километража ами каките около мен

и накрая го гледам нашия спи. Как да е това, сигурно е въпрос на навик да го пускам всеки път. Обаче днес беше върха на сладоледа, спирам на един светофар поглеждам го и оня серсем показва че се движа с 35 км в час и ускорявам и така на горе на долу километрите, и километража се върти като луд............. откачена работа. Кажете нормално ли е тоя комп да не се буди сам от стен баи като потеглиш или на моя нещо му има, и тва с смущенията в други марки и модели има ли го или просто тоя не е направен как тря.