Макс, уважавам мнението ти, но престани да подвеждаш хората!
До колкото разбрах nefarian е около 70+- килограма. Дуро (каквото ти караш) ще му е повече от неподходящо. Аз съм 80 кила и когато седна на Ц1-цата ти вилката се свива 1см., когато я натисна от място прави пълен ход. При него няма да е по-различно! Относно рст-то - Да, пружините са твърдички, но за теб. За него мисля, че ще са добре. Рст-то е страхотно за цената си, стига да се използва по предназначение. Разбира се,Дурото е по-горен клас вилка, но цената и втора ръка е колкото една чисто нова т8-ца. Когато купиш нещо втора ръка не знаеш какво е правил откачалника преди теб, а когато е ново знаеш, че си първия откачалник

. Разбира се, може да си купи ново дуро, стига да има излишни 280 кинта, които да инвестира в неподходяща вилка.
Към автора - В другата тема видях, че си 1,70м. висок. Щом е така, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО вземи по-големия размер С1 (16,5). Не забравяй, че ти трябват пари за скоба,колче,чашки и евентуално ново средно движение, защото старите едва ли ще са съвместими с рамката.

Относто гумите, тази кенда която показваш е адски таралеж, ако караш по асфалт усещането е ужасно и инерцията ти е в пъти по-малка.
Гумата е коренно различна на живо! За пръв път ще избера СST пред Кенда.