Не карам само в града.На вилата има леки пътеки и агресивни пътеки.Има дропове и скокове,но НЯМА място за Dirt Jump и 100 мм ход никога НЯМА да са ми достатъчно-трябват ми поне 140 мм ход за агресивно градско и изобщо някакъв ДХ и ФР.Аз си знам зъщо се водя към това-това са си мои съображения,направени от опит.Прецаквал съм 10 ос от дропене и тн. и съм ботъмвал 20 пъти 100 мм вилка на 60 см дроп или скок,а там където живея НЯМА един свестен скейт парк с повече от 40 см кикър,който не е направен от стари плоскости,подпряни с камъни,събрани от местните скейтъри и направени на площад над центъра.НЯМА и едно място на което да е възможно да се направи и една дърт рампа,камо ли пък аз сам да ида да я правя.Всичко си има собственик(земята) и няма кой да ми позволи да ида да правя рампи,па още по малко да дойде някой с мен да помага.Тук всички карат скейт,хикс и дх,има и малко фр.Често е в града.До там до където мога да стигна има само 2 пътеки.Всички други са на КИЛОМЕТРИ от там,където аз живея.Ако байкърите искат да карат на повече и по по-сериозни пътеки,отиват на 40 км в Добростан,в Пампорово,в Сопот(ако искат да се съзтезават) и тн.Така че МОЛЯ ВИ НЕ МИ ДАВАЙТЕ ТАКИВА СЪВЕТИ.Повтарям пак-НЕ КАРАМ СТРИИТ,ДЪРТ ДЖЪМП,БМХ.

(Извинявам се,ако всичко това,което написах,звучи грубо,но десетки пъти съм чувал такива съвети,при положение,че повтарям,че не искам да правя това и няма да го правя).
Моля не се засягайте.
Относно RAM AM ONE-МОЛЯ отговорете на въпросите ми на по горното мнение.