Как да се предпазим от кражба на велосипед

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Как да се предпазим от кражба на велосипед

Мнениеот рада » Чет Сеп 19, 2013 7:51 am

emoonthemove написа:Пепел ти на устата за тия цигански приказки, Мари Радо. Ако не бяха дискриминирани, в резултат на което безпарични, нямаше да се налага да крадат колела.

Горките те! Дожаля ми! :rofl: Пробвай да им дадеш храна или дрешки, да видиш реакцията. :eyebrow:
рада

Рейтинг: 1244

Мнениеот Rayko » Чет Сеп 19, 2013 8:21 am

@Райдър БГ ДХ, аз не ти вярвам на историйката. ;)
о879 зз 4о з6
Аватар
Rayko

Рейтинг: 2000

Мнениеот Jaboka » Чет Сеп 19, 2013 1:24 pm

^ Dont feed the troll

Изображение
...хванало го е бавното.
Аватар
Jaboka

Рейтинг: 1345

Re:

Мнениеот eleazara » Нед Сеп 22, 2013 7:22 am

Master of the hill написа:Добре! А я кажете за газовият постолет тои може ли да убие човек? Или да го нарани тешко? Кое е по добре:спрей или пистолет? Но не с цел тежко нараняване или убииство!!!

Единственото което може да стане е да те набият и да ти го вземат след като геъмнеш...
eleazara

Рейтинг: 837

Мнениеот eleazara » Нед Сеп 22, 2013 7:41 am

eleazara

Мнениеот eleazara » Нед Сеп 22, 2013 7:51 am

eleazara

Мнениеот Jaboka » Нед Сеп 22, 2013 10:47 pm

Абе , големи "мъже" имало във форума, Крумови закони , пръсти и ръце ще режат... Абе хлапаци опичайте си акъла , да не решите да направите някоя глупост с примамка и да си изядете боя , че не дай боже и по-лошо.Защото мита за 60 килограмовия кокалест наркоман-циаганин с една ножица за тел в джоба отдавна не е истина. Разберете го , краденето на велосипеди е престъпна дейност като всяка друга и си има убитаци да вършат работата , координатори и хора които ги закрилят.
Последна промяна Jaboka на Нед Сеп 22, 2013 10:54 pm, променена общо 2 пъти
...хванало го е бавното.
Аватар
Jaboka

Мнениеот DragAirlines » Пон Сеп 23, 2013 9:34 am

Jaboka написа: ... Разберете го , краденето на велосипеди е престъпна дейност като всяка друга и си има убитаци да вършат работата , координатори и хора които ги закрилят.

Съгласен съм, ама не баш... От кого да ги закрилят, от нашите полицайчета с наднормено тегло ли?! хаха това е забавно! Ако полицията вземе да си върши работата, нещата ще се получат. Не смятам, че крадците на колялета са такива професионалисти, че да не могат да бъдат хванати... За съжаление и нашите полицаи са като държавата ни - пълна пародия!
DragAirlines

Рейтинг: 1260

Мнениеот Jaboka » Пон Сеп 23, 2013 11:04 am

Има се предвид че конекрадците са добре известни на властите ,глупаво е да мислим че някой който краде колела "професионално" никога не е бил хващан. Просто този който препродава колелата (ако някой не е запознат колелата се мятат в камиона , заминават за Дупница или къде там , където евентуално се поразменят компоненти от едно на друго , и после отиват за продан, всичко това все някой го движи) бута пачка неговите хора да не ги закачат.
Друг е въпроса , че да, в полициата не им се заминава с някакво си колело. Все пак това са оперативни време и пари които могат да се използват за друго.Примерно за бензин
...хванало го е бавното.
Аватар
Jaboka

Мнениеот Stefan_trekkie » Пон Сеп 23, 2013 12:53 pm

Изображение
Аватар
Stefan_trekkie

Рейтинг: 1257

Мнениеот subritual » Пон Сеп 23, 2013 1:22 pm

Ако у нас направят такъв велопаркинг, ще ги откраднат всичките накуп :D
Относно крадците, вярвам, че има организирани и не толкова. Статистиката показва, че е далеч по-голям процентът на прерязаните по примитивен начин въжета/вериги.
Е, беше споменато и за някои възлови места с голям човекопоток, където явно действат про-та и "отключват".
Аватар
subritual

Мнениеот eleazara » Вто Сеп 24, 2013 11:02 pm

Jaboka написа:Има се предвид че конекрадците са добре известни на властите ,глупаво е да мислим че някой който краде колела "професионално" никога не е бил хващан. Просто този който препродава колелата (ако някой не е запознат колелата се мятат в камиона , заминават за Дупница или къде там , където евентуално се поразменят компоненти от едно на друго , и после отиват за продан, всичко това все някой го движи) бута пачка неговите хора да не ги закачат.
Друг е въпроса , че да, в полициата не им се заминава с някакво си колело. Все пак това са оперативни време и пари които могат да се използват за друго.Примерно за бензин

Хахаха..1991..(времето на голф 2)както и тогавашната мафия отдавна е история приятелю,ако все пак смяташ че организираната престъпност ескалира надолу на ниво колела,или се сформират нови(характерни за свалячите на маратонки през 90-те години) гладни банди,които започват с колела и се трансформират в организирана престъпност,то тогава без да се обидиш аз те съветвам да си купиш поне телевизор,та дано влезеш малко в час,макар и няколко години назад... :lol:
eleazara

Мнениеот eleazara » Вто Сеп 24, 2013 11:15 pm

eleazara

Мнениеот hitar_potter » Сря Сеп 25, 2013 12:10 am

Още един психопат във форума..
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот MIKEY MOUSE » Сря Сеп 25, 2013 7:32 am

eleasara,възхитен съм от теб!Може ли да те наема за боди гард?Дай да се договорим! Хайде -чакам! :wavey:
PRO ARIS ET FOCIS / ЗА ОЛТАРИТЕ И ДОМАШНИТЕ ОГНИЩА/- ЗА ОТЕЧЕСТВОТО!

Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи Му за плановете си !
Аватар
MIKEY MOUSE

Рейтинг: 1637
Местоположение: В един измислен свят-само за усмихнати и без модератори

Мнениеот рада » Сря Сеп 25, 2013 7:38 am

Както каза Сашо: "...куче, кое лае, не апе". Те хлапетията сега ги е налегнал хормонът, че и новите готини ученички в класа, свикват да се хвалят с ножове и наръгвания, само забравят, че не навсякъде вървят тия хвалби, щото те където отиват, ние от там се връщаме и на стар краставичар краставици, така да се каже. Наздраве и с рогите напред, така се било успявало...Уж...
рада

Рейтинг: 1244

Мнениеот eleazara » Сря Сеп 25, 2013 8:43 am

Абе хора,това е невъзможно да се крадат толкова много колела бе...и то само софия...и то заключени.Леле аз колко пъти оставям моя рам(поръчков и единствен) незаключен с нищо уж го гледам де...а колко пъти съм го оставял в двора на къщата незаключен и заспивам за час,два...значи съм имал страшен късмет слава Богу,така излиза след като прочетох всичко...
Еми аз се замислям дали да не стана производител на заключващи вело-устроиства и следователно милионер!!!
eleazara

Мнениеот taurus13 » Сря Сеп 25, 2013 8:55 am

:) Очевидно имаш късмет...или крадците четат форума и .....се страхуват. :lol:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Jaboka » Сря Сеп 25, 2013 9:11 am

Ето , четете

свободен превод
Единствената заключалка която наистина искаше да пробва беше TiGr, която не беше виждал до сега, и чиято цена намери за особено обидна ... “Това лайно струва 175 долара?” попита той ... Беше лично обиден че има заключалка на която не може да хване цаката - е , не можеше да хване цаката без флексчето си , разбира се.

И същата титаниева сиджимка прерязана с болт кътър от момиче
...хванало го е бавното.
Аватар
Jaboka

Мнениеот DragAirlines » Сря Сеп 25, 2013 10:35 am

taurus13 написа::) Очевидно имаш късмет...или крадците четат форума и .....се страхуват. :lol:

:rofl:

Що се отнася до мнението на eleazara, искрено се надявам това да е някакво много странно чувство за хумор, щото ако си сериозен работата е на зле :D Като един от многото, на които са им откраднали колело те съветвам по-добре си отваряй очите на 4, вместо да говориш колко много не се крадяло... :agree:

Айде, със здраве :)
DragAirlines

Рейтинг: 1260

Мнениеот puleto » Сря Сеп 25, 2013 7:26 pm

eleazara написа:Абе хора,това е невъзможно да се крадат толкова много колела бе...и то само софия...и то заключени.Леле аз колко пъти оставям моя рам(поръчков и единствен) незаключен с нищо уж го гледам де...а колко пъти съм го оставял в двора на къщата незаключен и заспивам за час,два...значи съм имал страшен късмет слава Богу,така излиза след като прочетох всичко...
Еми аз се замислям дали да не стана производител на заключващи вело-устроиства и следователно милионер!!!

А ти представяш ли си колко ти е сбъркано колелото след като никой не го иска? (това е шега, не се обиждай ама не се сдържах)
puleto

Рейтинг: 1006

Мнениеот eleazara » Чет Сеп 26, 2013 12:13 am

MIKEY MOUSE написа:eleasara,възхитен съм от теб!Може ли да те наема за боди гард?Дай да се договорим! Хайде -чакам! :wavey:

Аз не съм достатъчен за ничий бодигард,просто имам изострено чувство за справедливост,и мисля че съм самодостатъчен да защитавам себе си,ама човек никога не знае...но това да ди направят грабеш на колело,както чета е......нещо направо потресаващо...!!!
eleazara

Мнениеот eleazara » Чет Сеп 26, 2013 12:17 am

Ебати тъпанарите сте всички..
eleazara

Мнениеот eleazara » Чет Сеп 26, 2013 12:29 am

Повече няма да казвам нищо,няма смисъл да се защитавам срещу обиди и нападки на невежи...само мога да съжалявам че бях откровен,както и да съжалявам вас и всичко което споделих с вас.Аз все пак съм на 34 години,но вие ме третирахте като хлапак,защото мирогледа ви никога не е излизал от наложената ви от детинство матрица да се правите на по големи с цел по важни,като същевременно същият този мироглед ви държи в едно наистина затворено общество,сляпо за всичко,имащо собствени критерий..именно това е земята на слепите и ако някой прогледне в нея,той има два варианта-или да напусне тихомълком(често срещано явление),или да бъде обявен за луд...мога само да ви съжалявам,защото мислех че ще срещна нормални хора,но съм грешал,защото,вместо това заварих едни акредирали личности-инвентар в мазето на мрака,който чака смъртта на своето време..лишен и далеч от всякакво развитие..успех все пак!!
eleazara

Мнениеот hitar_potter » Чет Сеп 26, 2013 1:35 am

eleazara написа:мислех че ще срещна нормални хора

Каза нормалният човек, написал следното:
eleazara написа:Ебати тъпанарите сте всички..

eleazara написа:Мисля си следното:да взема един дръгел за 50лв.с примитивна заключалка,закачвам една лимонка за вилката,обаче преди това я слагам в картонена или някаква маскировъчна кутия,която да прилича на някакъв аксесоар,хващам халката за диска на пр,спирачка и чака от далеч..най добре от балкон разбира се,защото шрапнелите летят и нагоре.

eleazara написа:Системата е надзор,бой и рязане на най-малко пет пръста със ножицата с която реже веригите....грам няма да се замисля да му отрежа пръстите публично....!!

eleazara написа:някаква колеко което като продук си остава най-ниската технология на света,независимо какво е.
Аз лично си нося едно практично катинарче на дънките и го слагам на предния диск на колелото,тая ако някой тръгне веднага да падне а ако го хвана чупя му двете ръце веднага,като междувременно му размилам главата от шутове и боцове,след това му застъпвам едната ръка,забивам му в китката джобното ношче и започвам да го местя с все сила навсякъде,после и на другата ръка...после и да иска не може вече да краде.

Като не ти харесва на какви хора си попаднал тук, върни се в секциите за коментари под онлайн новините, откъдето вероятно си дошъл.
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот eleazara » Чет Сеп 26, 2013 9:38 am

hitar_potter написа:
eleazara написа:мислех че ще срещна нормални хора

Каза нормалният човек, написал следното:
eleazara написа:Ебати тъпанарите сте всички..

eleazara написа:Мисля си следното:да взема един дръгел за 50лв.с примитивна заключалка,закачвам една лимонка за вилката,обаче преди това я слагам в картонена или някаква маскировъчна кутия,която да прилича на някакъв аксесоар,хващам халката за диска на пр,спирачка и чака от далеч..най добре от балкон разбира се,защото шрапнелите летят и нагоре.

eleazara написа:Системата е надзор,бой и рязане на най-малко пет пръста със ножицата с която реже веригите....грам няма да се замисля да му отрежа пръстите публично....!!

eleazara написа:някаква колеко което като продук си остава най-ниската технология на света,независимо какво е.
Аз лично си нося едно практично катинарче на дънките и го слагам на предния диск на колелото,тая ако някой тръгне веднага да падне а ако го хвана чупя му двете ръце веднага,като междувременно му размилам главата от шутове и боцове,след това му застъпвам едната ръка,забивам му в китката джобното ношче и започвам да го местя с все сила навсякъде,после и на другата ръка...после и да иска не може вече да краде.

Като не ти харесва на какви хора си попаднал тук, върни се в секциите за коментари под онлайн новините, откъдето вероятно си дошъл.

Това че някой има изострено чувство за справедливост и се гневи срещу неправдата и моментно избухва срещу нея,не означава че е психопат.Това са две крайно различни неща,които никога няма да ти се отдаде да разбереш.
Не си спомням да са съм поствал в онлайн новините,ама катовиждам че ти си един от тия дето реват и се оплакват,обаче не правят нищо,защото им е по лесно.
"Седи дома чет шок бе мишок"...и не лай!
eleazara

Мнениеот Rayko » Чет Сеп 26, 2013 10:07 am

@eleazara, силно изостреното ти чувство, не е справедливост ;)
о879 зз 4о з6
Аватар
Rayko

Мнениеот eleazara » Чет Сеп 26, 2013 11:23 am

Rayko написа:@eleazara, силно изостреното ти чувство, не е справедливост ;)

Аз не казвам че моето чувство Е справедливост,а казвам че е ЗА справедливост.Ти просто си конструирал погрешно изказването си.
При наличието на пълно безхаберие и произвол от страна на полицията и съдебната система,аз споделих че лично за мен правосъдието трябва да се раздава на място според закона за справедливостта,а ако някой иска нека се обърне към правораздавателните органи,това си е негова работа,аз не бих го направил,защото отдавна (меко казано)съм загубил доверие в тях.
Ако на някой мерките му се струват крайни,много съжалявам,нека той приложи своите,аз моите само ги споделих,не съм ги налагал на никой.
Обаче за сметка на това бях обиждан,наричан психопат,обвиняван за това че съм бил крадец защото съм се учудил колко колела са били откраднати и т.н.
Това рисува една картина на хора живеещи в дупки като къртици,нежелаещи да видят и чуят че има и друг свят,и когато са разобличени,започват да ти казват да се махаш ако не ти харесва и да си пишеш в онлайн новините.
"Бисерите дразнят свинете,защото те обичат тинята и калта"
eleazara

Мнениеот Rayko » Чет Сеп 26, 2013 11:36 am

eleazara, разбирам те за гнева. И аз съм така - като ме засекат нагло или като ми гепят колело, ръцете ми се разтреперват от гняв. И ако хвана измекяра в първите няколко минути, преди да съм се успокоил съм жесток. Но жестокоста е диаметрална противоположност на справедливостта.
Справедливост във Вселената не съществува. Правото винаги е било на силния, но живеем в такива времена, че ни се създава илюзия че ни се гарантира нещо - право на собственост, на живот, на свобода.
о879 зз 4о з6
Аватар
Rayko

Мнениеот eleazara » Чет Сеп 26, 2013 12:13 pm

Rayko написа:eleazara, разбирам те за гнева. И аз съм така - като ме засекат нагло или като ми гепят колело, ръцете ми се разтреперват от гняв. И ако хвана измекяра в първите няколко минути, преди да съм се успокоил съм жесток. Но жестокоста е диаметрална противоположност на справедливостта.
Справедливост във Вселената не съществува. Правото винаги е било на силния, но живеем в такива времена, че ни се създава илюзия че ни се гарантира нещо - право на собственост, на живот, на свобода.

А,не бъркаш се,на земята може и да няма справедливост,но във вселената далеч не е така.
Аз нямам причини да се успокоявам ако ми откраднат колелото(да не дава Господ).
eleazara

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум