emoonthemove написа:Пепел ти на устата за тия цигански приказки, Мари Радо. Ако не бяха дискриминирани, в резултат на което безпарични, нямаше да се налага да крадат колела.
Горките те! Дожаля ми!

emoonthemove написа:Пепел ти на устата за тия цигански приказки, Мари Радо. Ако не бяха дискриминирани, в резултат на което безпарични, нямаше да се налага да крадат колела.
Master of the hill написа:Добре! А я кажете за газовият постолет тои може ли да убие човек? Или да го нарани тешко? Кое е по добре:спрей или пистолет? Но не с цел тежко нараняване или убииство!!!
Jaboka написа: ... Разберете го , краденето на велосипеди е престъпна дейност като всяка друга и си има убитаци да вършат работата , координатори и хора които ги закрилят.
Jaboka написа:Има се предвид че конекрадците са добре известни на властите ,глупаво е да мислим че някой който краде колела "професионално" никога не е бил хващан. Просто този който препродава колелата (ако някой не е запознат колелата се мятат в камиона , заминават за Дупница или къде там , където евентуално се поразменят компоненти от едно на друго , и после отиват за продан, всичко това все някой го движи) бута пачка неговите хора да не ги закачат.
Друг е въпроса , че да, в полициата не им се заминава с някакво си колело. Все пак това са оперативни време и пари които могат да се използват за друго.Примерно за бензин
Единствената заключалка която наистина искаше да пробва беше TiGr, която не беше виждал до сега, и чиято цена намери за особено обидна ... “Това лайно струва 175 долара?” попита той ... Беше лично обиден че има заключалка на която не може да хване цаката - е , не можеше да хване цаката без флексчето си , разбира се.
taurus13 написа::) Очевидно имаш късмет...или крадците четат форума и .....се страхуват.
eleazara написа:Абе хора,това е невъзможно да се крадат толкова много колела бе...и то само софия...и то заключени.Леле аз колко пъти оставям моя рам(поръчков и единствен) незаключен с нищо уж го гледам де...а колко пъти съм го оставял в двора на къщата незаключен и заспивам за час,два...значи съм имал страшен късмет слава Богу,така излиза след като прочетох всичко...
Еми аз се замислям дали да не стана производител на заключващи вело-устроиства и следователно милионер!!!
MIKEY MOUSE написа:eleasara,възхитен съм от теб!Може ли да те наема за боди гард?Дай да се договорим! Хайде -чакам!
eleazara написа:мислех че ще срещна нормални хора
eleazara написа:Ебати тъпанарите сте всички..
eleazara написа:Мисля си следното:да взема един дръгел за 50лв.с примитивна заключалка,закачвам една лимонка за вилката,обаче преди това я слагам в картонена или някаква маскировъчна кутия,която да прилича на някакъв аксесоар,хващам халката за диска на пр,спирачка и чака от далеч..най добре от балкон разбира се,защото шрапнелите летят и нагоре.
eleazara написа:Системата е надзор,бой и рязане на най-малко пет пръста със ножицата с която реже веригите....грам няма да се замисля да му отрежа пръстите публично....!!
eleazara написа:някаква колеко което като продук си остава най-ниската технология на света,независимо какво е.
Аз лично си нося едно практично катинарче на дънките и го слагам на предния диск на колелото,тая ако някой тръгне веднага да падне а ако го хвана чупя му двете ръце веднага,като междувременно му размилам главата от шутове и боцове,след това му застъпвам едната ръка,забивам му в китката джобното ношче и започвам да го местя с все сила навсякъде,после и на другата ръка...после и да иска не може вече да краде.
hitar_potter написа:eleazara написа:мислех че ще срещна нормални хора
Каза нормалният човек, написал следното:eleazara написа:Ебати тъпанарите сте всички..eleazara написа:Мисля си следното:да взема един дръгел за 50лв.с примитивна заключалка,закачвам една лимонка за вилката,обаче преди това я слагам в картонена или някаква маскировъчна кутия,която да прилича на някакъв аксесоар,хващам халката за диска на пр,спирачка и чака от далеч..най добре от балкон разбира се,защото шрапнелите летят и нагоре.eleazara написа:Системата е надзор,бой и рязане на най-малко пет пръста със ножицата с която реже веригите....грам няма да се замисля да му отрежа пръстите публично....!!eleazara написа:някаква колеко което като продук си остава най-ниската технология на света,независимо какво е.
Аз лично си нося едно практично катинарче на дънките и го слагам на предния диск на колелото,тая ако някой тръгне веднага да падне а ако го хвана чупя му двете ръце веднага,като междувременно му размилам главата от шутове и боцове,след това му застъпвам едната ръка,забивам му в китката джобното ношче и започвам да го местя с все сила навсякъде,после и на другата ръка...после и да иска не може вече да краде.
Като не ти харесва на какви хора си попаднал тук, върни се в секциите за коментари под онлайн новините, откъдето вероятно си дошъл.
Rayko написа:@eleazara, силно изостреното ти чувство, не е справедливост
Rayko написа:eleazara, разбирам те за гнева. И аз съм така - като ме засекат нагло или като ми гепят колело, ръцете ми се разтреперват от гняв. И ако хвана измекяра в първите няколко минути, преди да съм се успокоил съм жесток. Но жестокоста е диаметрална противоположност на справедливостта.
Справедливост във Вселената не съществува. Правото винаги е било на силния, но живеем в такива времена, че ни се създава илюзия че ни се гарантира нещо - право на собственост, на живот, на свобода.
Потребители, разглеждащи този форум: emo_gp и 9 госта