MIKEY MOUSE написа:Истината е,/според мен/ от това което виждам-вътрешната гума е Кенда -"народен модел". Тези Кенди
и другите китайчета имат това неприятно свойство -при по голямо натоварване да се пукат от вътрешната страна. Харесай си някоя по -нормална / и по-скъпа / гума .
vasilevl написа:аз да се възползвам от темата..
При мен случая е следният : от както сложих сликове, задната ми 4 или 5 пъти спада до под 1 бар сигурно.. карам си я здраво в града и току почне да играе кючеци и си викам .. айде пак... помпам я здраво - държи мамка и .. на следващия ден пак карам цял ден, всичко е ОК и в края на деня пак спада... смених вътрешната и пак 2-3 пъти ми я прави тая мизерия... предишната вътрешна 10 минути съм я гледал в леген, напомпана като хамбургски салам и НИЩО, реших че е вентила, ама НЕ! Явно са некачествени и от по - голямо налягане вентилите се дънят.. кажете хубава марка вътрешни гуми моля
П.С. Задната външна съм я преглеждал добре от вътрешната част и е съвсем чиста..
darlik_95 написа:veskoz написа:Бандажи, бандажииии...
4 вътрешни със срязан вентил от въртящ се бандаж. Малко лепило и вече нямам проблеми.
capola написа:darlik_95 написа:veskoz написа:Бандажи, бандажииии...
4 вътрешни със срязан вентил от въртящ се бандаж. Малко лепило и вече нямам проблеми.
И аз имам същия проблем. Чудя се дали да залепя бандажа (с какво?), или да си купя направо нов?
did написа:Да сте чували за талк?
Sartor написа:Ще пробвам изолирбанд с лепило и ще видя дали ще е по-успешно.
Имах същата случка тази година. По принцип ми е доста злощастен сезон от техническа гледна точка, всичко ми се поврежда по нелепи начини, пукам гуми в абсурдни ситуации и оргомни количества. И в комбинация с лоши спуквания, недобри лепенки, и претупани ремонти имах и немалко разлепени лепенки.Vorac написа:Какво ми се случи на скоро.
Спуках гума. Залепих я. Прибрах се и на сутринта беше спаднала. Напомпих я и излязох. Следобеда беше спаднала. Напомпих я и се прибрах. Това беше преди половин месец, и от тогава си стои на 4 атмосфери без никаква промяна.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта