petza145 написа:Има и още нещо на тази втората пише, че е с ос 15мм това значи ли, че трябва да сменям и предното движение защото моето е 9мм.
П.П. сигурно задавам въпроси за![]()
grendel написа:Тъй като и аз се заглеждам да ъпгрейдна Suntour XCM-а, си мисля, че ъпгрейд към Rockshox XC28/30/32 не си струва - вилките са от един и същи клас и няма да се усети коренна разлика. По-скоро гледай Rockshox Recon, Suntour Raidon/Epicon - този ъпгрейд, според мен, би имал смисъл от гледна точка на промяна на усещането и карането - моля по-опитните да дадат съвет така ли е наистина и към какво да се ъпгрейдне.
Иначе за 15mm Q-LOC - да ще ти трябва ново движение. По-големите майстори от мен да кажат може ли само движението да се смени, или трябва цялата главина.
grendel написа:Аз нямам преки наблюдения, докато ти си направил такъв ъпгрейд точно, така че сигурно си прав.
petza145 написа:Брат на колело за 600лв. няма да сложа вилка за 500лв. просто се губи ефекта и според мен няма да разбера и 50% от това което може да ми даде тази вилка.
Аз съм реалист, ако ми се даваха 1200лв. щях да ги дам за RAM HT1, а не за CROSS с главини JOI TECH , педали за 5лв. гуми Kenda и тежащ 15кг.да му сложа вилка и да си мисля, че колелото ми е супер.
То това е "На гол тумбак чифте пищови"
А да взема да ги сменя всички тези неща вклю. и рамката няма далавера, по- добре да го покарам още едно лято така,(и без това съм начинаещ и още се уча да карам и да ремонтирам) И след това да си набия едни 2к. за хубав твърдак и тогава всеки един ъпгрейд ще се усеща и ще има смисъл.
penmark написа:Пеца, как така е твърда тая вилка? Не се ли помпи левия ботуш?
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта