did написа:Сменил си пръчка с пръчка. Ще пасне. Другия път питай преди да купуваш.
За градско каране и с толкова евтини останали компоненти....все ми е тая че е пръчка.Разбирам останалите части да бяха Hi-end...ама не са.
did написа:Сменил си пръчка с пръчка. Ще пасне. Другия път питай преди да купуваш.
Rayko написа:Твоите части не са от най-стандартните.
За да пасне новата вилка трябва да смениш рамката, чашките, лапата.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:А някой ползвал ли се фотохроматични стъкла с челник? Да знам какво бих могъл да очаквам...
joropc написа:Daniel Panev написа:А някой ползвал ли се фотохроматични стъкла с челник? Да знам какво бих могъл да очаквам...
Няма ядове.
Daniel Panev написа:Търся с очила за бягане (ама то и за каране едва ли ще са нещо много по-различно де![]()
...
papinu написа:При този висок бюджет обърни внимание и на Rudy Project. Това са моделите им за бягане.
Nocturne написа:Каква е идеята на тъй наречените 'setback' колчета за седалки, които са с изместване 1-2см. назад? Имам в предвид за какъв стил са подходящи и по какъв начин променят позицията на седене?
did написа:Nocturne написа:Каква е идеята на тъй наречените 'setback' колчета за седалки, които са с изместване 1-2см. назад? Имам в предвид за какъв стил са подходящи и по какъв начин променят позицията на седене?
Идеята е човешката геометрия да се съобрази с тази на рамката и всички други компоненти (например, дължината на курбелите). Така хората карат дълго, без да ходят по доктори. Разбира се, това не е никакво универсално решение, нито може да компенсира напълно неподходяща рамка.
На когото не му е пълна главата, трябва да са му силни краката.
joropc написа:Имам два модела Окли, включително и този, който си посочил.... даже са с хроматични лещи.Не бих казал, че ще ти е удачен избор за бягане.Всички знаем какви очила прави тази фирма-най-добрите, но въпреки всичко, дистанцирай се от схващането за "трите чалгарски ленти" и виж за нещо от "тази" фирма:
http://www.3s-sunglasses.com/adidas-glasses/running-u6
Без да отричам безпорните достойнства на Окли, за мен установих, че "Made in Austria", звучи по-добре от "Made in USA"...
Harka написа:.....
joropc написа:Относно моделът, за който пита Панев, уникални очила са, но според мен очилата за бягане трябва да са без рамка отдолу(вентилационни съображения),
joropc написа: и с лента, която събира потта горе.
joropc написа:Jawbone-а си се запотяват при интензивно ходене, дори и с вентилираните лещи.Когато се кара велосипед скоростта е сравнително голяма, и те съответно и бързо се "отдухват", но при тичане, не съм убеден, че ще е точно така.
joropc написа:Ако се избират очила за бягане от Окли, мисля, че по-скоро моделите RADAR са по-удачни.
rarekin написа:Това със запотяването при Jawbone е така, и е независимо от скоростта, а по-скоро от това, чe самата рамка е конструирана с идеята да седи по-близо до лицето.
Потребители, разглеждащи този форум: dantass и 15 госта