,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: ,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Мнениеот msniki » Съб Окт 05, 2013 1:00 pm

Тайно явно правя реклама на Specialized p2 и Mongoose black diamond.
След като сглобих въпросните колела търсенето доста скочи....
Преди това нямаше бойни Specialized p1 или p2, пък Mongoose Black diamond в бг точно 2 или 3.
Вече 5-6 ти боен p2 гледам, пък монгус над 10 попаднах из българия.
Е добре... :banghead:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот рада » Съб Окт 05, 2013 1:37 pm

Времето само за каране...А аз съм в ареста...
рада

Рейтинг: 1244

Мнениеот mariko » Съб Окт 05, 2013 5:46 pm

рада написа:Времето само за каране...А аз съм в ареста...

Другия път бъди добро момиче :lol:
"Те са живели и хвърляли зар, само това ще остане-
огънят вложен в самия комар с много пари проиграни"
Аватар
mariko

Рейтинг: 1785

Мнениеот PtD » Съб Окт 05, 2013 7:01 pm

mariko написа:Другия път бъди добро момиче :lol:

Добрите момичета карали само по асфалта, а лошите - където си щат! :lol:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот рада » Съб Окт 05, 2013 7:09 pm

PtD написа:
mariko написа:Другия път бъди добро момиче :lol:

Добрите момичета карали само по асфалта, а лошите - където си щат! :lol:

А колкото по-добри момичетата, толкова асфалтът - по-мазен. :D
рада

Мнениеот styanski » Съб Окт 05, 2013 10:18 pm

Боли ме челюстта, и се чудя от какво е. :dontknow:
ALTAFINI написа:
По принцип Avid Elexir са спирачки за Street и Dirt, естествено като излкючим "Ultimate" и "R" , но стават държат се и спират доволно, но пък за по тежки терени не знам карал съм много малко с такава!
Изображение
Аватар
styanski

Рейтинг: 1091

Мнениеот Antares » Нед Окт 06, 2013 2:42 pm

рада написа:А колкото по-добри момичетата, толкова асфалтът - по-мазен. :D
Лубрикират асфалта с момичета?
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот df0rmati0n » Пон Окт 07, 2013 3:59 pm

Абсолютно недоволен съм от надменното отношение в Нико Байкс. Това не е първия пък в който получавам такова отношение от тяхна страна, но днес просто чашата преля. По принцип не съм от тези хора, които ще правят антиреклама, но просто ми беше чак малко обидно. Много арогантно и неетично отношение. Най-вече от Нико. Има едно друго младо момче, което е много отзивчиво и добронамерено и за него лоши чувства няма.
Аватар
df0rmati0n

Рейтинг: 1230

Мнениеот msniki » Пон Окт 07, 2013 4:08 pm

df0rmati0n написа:Абсолютно недоволен съм от надменното отношение в Нико Байкс. Това не е първия пък в който получавам такова отношение от тяхна страна, но днес просто чашата преля. По принцип не съм от тези хора, които ще правят антиреклама, но просто ми беше чак малко обидно. Много арогантно и неетично отношение. Най-вече от Нико. Има едно друго младо момче, което е много отзивчиво и добронамерено и за него лоши чувства няма.

Е нищо ново :Д
Аз 1 път ходих там и НИКО явно не беше на кеф и директно ме изгони защото не съм бил клиент.
Оглеждах за нови капли, в последствие си поръчах от англия заради отношението на Нико.
Яката работа, само тедо е свестен от там.
:agree:
Аватар
msniki

Мнениеот Antares » Пон Окт 07, 2013 11:15 pm

Доста от родните "бизнесмени" са на тоя хал. Едни с отношение, други с некадърност, трети с цени, четвърти с комбинация от предните старателно си гонят клиентелата, но после мрънкат, че онлайн магазините са им нелоялна конкуренция.
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот kalin_1991 » Вто Окт 08, 2013 3:13 am

:(!: ееее да му се не види, изпуснах да пиша и аз в темата "Тема в рамките между 03:55 - 04:00" за много малко :banghead:
Аватар
kalin_1991

Рейтинг: 1169

Мнениеот iFkata » Сря Окт 09, 2013 11:50 pm

На никого, особено на моите години, не пожелавам да е сам вкъщи и да се налага да гаси печка на дърва. Толкова дим в стая не съм виждал и се надявам да не видя. :boggled:
Аватар
iFkata

Рейтинг: 1229

Мнениеот Hardtail_BG » Чет Окт 10, 2013 7:26 pm

Дойде и моят ред да се оплача. Един приятел на баща ми работи в вторични суровини, и там всеки ден докават какво ли не от тенджери до цели коли. Но най-вече докарват колелета но повечето бълканчета, украйни и тнт. Но този приятел на баща ми е намерил Scott voltage yz и ми звъна дали го искам. :bowdown: Само чух скот и вече бях казал да отидах до пункта за желязо и той беше паркитан до едни стълби потекоха ми лигите :nuts: :nuts: Не беше в много добро състояние :V: :eek3: И качихме го на кантара и ми излезна 9.34 лева плащам ги и го взимам. Така и направих направих няколко кръгчета из града и хоп. Дойде един полицай с Астричката и някакъв инспектор и го разгледаха подробно :8D: Накараха ме да го обърна и да му проверят номера дали е крадено :xx(: и да крадено се оказа, че е :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :xx(: :V: И ме заведоха в Районото и викнаха мойте родители... За радост пажех бележката с която бех купил колелото.. И това беше взеха ми го и след това са отишли да се занимават с фирмата от която го купих :Д Не само че изгорях със едно много хубаво колело а и със 10 :Д лв :clap: :smash: :roll2: :roll2: :rofl: :rofl:
КЗТ ! КАРАМ-ЗДРАВ-ТВЪРДАК
Аватар
Hardtail_BG

Рейтинг: 1002

Мнениеот PtD » Чет Окт 10, 2013 8:45 pm

Ти си за писател бе, момче.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот heep » Пет Окт 11, 2013 11:34 am

Hardtail_BG написа:Дойде и моят ред да се оплача. Един приятел на баща ми работи в вторични суровини, и там всеки ден докават какво ли не от тенджери до цели коли. Но най-вече докарват колелета но повечето бълканчета, украйни и тнт. Но този приятел на баща ми е намерил Scott voltage yz и ми звъна дали го искам. :bowdown: Само чух скот и вече бях казал да отидах до пункта за желязо и той беше паркитан до едни стълби потекоха ми лигите :nuts: :nuts: Не беше в много добро състояние :V: :eek3: И качихме го на кантара и ми излезна 9.34 лева плащам ги и го взимам. Така и направих направих няколко кръгчета из града и хоп. Дойде един полицай с Астричката и някакъв инспектор и го разгледаха подробно :8D: Накараха ме да го обърна и да му проверят номера дали е крадено :xx(: и да крадено се оказа, че е :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :xx(: :V: И ме заведоха в Районото и викнаха мойте родители... За радост пажех бележката с която бех купил колелото.. И това беше взеха ми го и след това са отишли да се занимават с фирмата от която го купих :Д Не само че изгорях със едно много хубаво колело а и със 10 :Д лв :clap: :smash: :roll2: :roll2: :rofl: :rofl:

Търся голяма скара за барбекю, ако имат звънни :beer:
:beer:
Аватар
heep

Рейтинг: 1632

Мнениеот Wheeler » Пет Окт 11, 2013 6:30 pm

От два дена не спряло да вали и май целият уикенд ще е така. Не мога да изляза да си пробвам новата вилка :bawling:
Wheeler

Рейтинг: 1365

Мнениеот Ozzie » Пет Окт 11, 2013 6:37 pm

оплаквам се от скапания нет в Гръцко :(
два дни беше О.К., от снощи насам, пълна скръб
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот kalin_1991 » Пет Окт 11, 2013 6:50 pm

Hardtail_BG написа:Дойде и моят ред да се оплача. Един приятел на баща ми работи в вторични суровини, и там всеки ден докават какво ли не от тенджери до цели коли. Но най-вече докарват колелета но повечето бълканчета, украйни и тнт. Но този приятел на баща ми е намерил Scott voltage yz и ми звъна дали го искам. :bowdown: Само чух скот и вече бях казал да отидах до пункта за желязо и той беше паркитан до едни стълби потекоха ми лигите :nuts: :nuts: Не беше в много добро състояние :V: :eek3: И качихме го на кантара и ми излезна 9.34 лева плащам ги и го взимам. Така и направих направих няколко кръгчета из града и хоп. Дойде един полицай с Астричката и някакъв инспектор и го разгледаха подробно :8D: Накараха ме да го обърна и да му проверят номера дали е крадено :xx(: и да крадено се оказа, че е :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :xx(: :V: И ме заведоха в Районото и викнаха мойте родители... За радост пажех бележката с която бех купил колелото.. И това беше взеха ми го и след това са отишли да се занимават с фирмата от която го купих :Д Не само че изгорях със едно много хубаво колело а и със 10 :Д лв :clap: :smash: :roll2: :roll2: :rofl: :rofl:

Пак хубаво че си минал тънко. Някои ги купуват от пазари без документи и изгарят доста повече.
Аватар
kalin_1991

Рейтинг: 1169

Мнениеот msniki » Пет Окт 11, 2013 7:13 pm

kalin_1991 написа:

Пак хубаво че си минал тънко. Някои ги купуват от пазари без документи и изгарят доста повече.

Затова не се купуват такива колела, освен ако не ти се занимава с полицията.
:)
Аватар
msniki

Мнениеот Hardtail_BG » Пет Окт 11, 2013 7:53 pm

Да леко се разминах, а и полицая който ме распитваше в Районото се оказа съученик на баща ми. Как му се радвах на скотчето, но... :V: :xx(: Да предобредя има Колелета пребоядисани с различни части, Откраднати колелета от цигани продавайки ги на авторични за 1 шише ракйя.. Или такива който взимат ги от др страна като Германия, Италия от кофите и тук ги продават по 300лв :) аз се набутах по този начин :)
КЗТ ! КАРАМ-ЗДРАВ-ТВЪРДАК
Аватар
Hardtail_BG

Рейтинг: 1002

Мнениеот рада » Пет Окт 11, 2013 7:57 pm

Като дроб съм, а утре ме чака яко каране...Мързи ме ужасно... :bigeyes:
рада

Мнениеот marsa » Пет Окт 11, 2013 8:23 pm

Ако ще те успокои и на мен днес ми се разказа играта и утре изобщо не знам дали ще съм в състояне да тръгна където и да било, камо ли да бича 2500 по планините.

П-с: А да, успях вчера да си прищипя пръст във въртящ се диск на предната капла.

Sent from my GT-I9100 Using ForumTouch for Android
Аватар
marsa

Мнениеот dobringeorgiev » Вто Окт 15, 2013 3:15 pm

Непрекъснато ми отнемат предимството на пътя. Млади, стари, бързи, бавни - все едно не съществувам! :crap:
Аватар
dobringeorgiev

Рейтинг: 1205

Мнениеот KaLO_1407 » Вто Окт 15, 2013 9:22 pm

Дойде и моят ред да се оплача. Колелото ми се счупи съвсем, нямам пари да си сглобя мечтаната сглобка, а наще не дават пари нито за ново, нито за ремонт на старото. И все още си нямам приятелка. :bawling: :bawling: :bawling:
"След двадесет години повече ще съжалявате за нещата, които не сте направили, отколкото за нещата, които сте направили…"
KaLO_1407

Рейтинг: 1131

Мнениеот emoonthemove » Вто Окт 15, 2013 10:14 pm

Спокойно! Всичко по реда си. Имаш предимството да си малък! Някои хора са на същия хал на 40 години :eyebrow:
Аватар
emoonthemove

Рейтинг: 1911

Мнениеот mariko » Сря Окт 16, 2013 9:13 am

KaLO_1407 написа:Дойде и моят ред да се оплача. Колелото ми се счупи съвсем, нямам пари да си сглобя мечтаната сглобка, а наще не дават пари нито за ново, нито за ремонт на старото. И все още си нямам приятелка. :bawling: :bawling: :bawling:

А като си намериш приятелка хептен няма да имаш пари, а и представи си, че не ти дава да караш :boggled:... тъй че- радвай се :smokin:
"Те са живели и хвърляли зар, само това ще остане-
огънят вложен в самия комар с много пари проиграни"
Аватар
mariko

Рейтинг: 1785

Мнениеот KaLO_1407 » Сря Окт 16, 2013 9:19 am

mariko написа:
KaLO_1407 написа:Дойде и моят ред да се оплача. Колелото ми се счупи съвсем, нямам пари да си сглобя мечтаната сглобка, а наще не дават пари нито за ново, нито за ремонт на старото. И все още си нямам приятелка. :bawling: :bawling: :bawling:

А като си намериш приятелка хептен няма да имаш пари, а и представи си, че не ти дава да караш :boggled:... тъй че- радвай се :smokin:

Прав си. О мъдрецо-мъдри... :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: Обаче пак си остава проблема с парите. :V:
"След двадесет години повече ще съжалявате за нещата, които не сте направили, отколкото за нещата, които сте направили…"
KaLO_1407

Рейтинг: 1131

Мнениеот crossenduro2 » Сря Окт 16, 2013 11:36 am

Хаха.. Ако приятелката ми не ми дава да карам, директно и бия шута! :D
Он: Продадох колелото, което сглобявах толкова много време и се оказва, че повече няма да карам.. Пусти пари! Ограничават ме от нещото, което най - много обичам! И все пак парите отиват за добро - Subaru Impreza WRX :eyebrow:
Изображение
crossenduro2

Рейтинг: 1225

Мнениеот Antares » Сря Окт 16, 2013 2:26 pm

Някой може ли да ми обясни какво точно означава "не ми дава да си карам колелото"? Че нещо не мога да си представя картинката...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот uBaH » Сря Окт 16, 2013 2:33 pm

Заключила го е с Kryptonite New York и е пуснала ключа ... ай да не казвам къде :D

Он: Оплаквам се, че трябва да купувам нов акумулатор (т.е. заделям средства и за това) - стария, който си дойде с колата преди почти три години, явно няма да изкара зимата.
Аватар
uBaH

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла