След като сглобих въпросните колела търсенето доста скочи....
Преди това нямаше бойни Specialized p1 или p2, пък Mongoose Black diamond в бг точно 2 или 3.
Вече 5-6 ти боен p2 гледам, пък монгус над 10 попаднах из българия.
Е добре...

рада написа:Времето само за каране...А аз съм в ареста...
mariko написа:Другия път бъди добро момиче
PtD написа:mariko написа:Другия път бъди добро момиче
Добрите момичета карали само по асфалта, а лошите - където си щат!
Лубрикират асфалта с момичета?рада написа:А колкото по-добри момичетата, толкова асфалтът - по-мазен.
df0rmati0n написа:Абсолютно недоволен съм от надменното отношение в Нико Байкс. Това не е първия пък в който получавам такова отношение от тяхна страна, но днес просто чашата преля. По принцип не съм от тези хора, които ще правят антиреклама, но просто ми беше чак малко обидно. Много арогантно и неетично отношение. Най-вече от Нико. Има едно друго младо момче, което е много отзивчиво и добронамерено и за него лоши чувства няма.
Hardtail_BG написа:Дойде и моят ред да се оплача. Един приятел на баща ми работи в вторични суровини, и там всеки ден докават какво ли не от тенджери до цели коли. Но най-вече докарват колелета но повечето бълканчета, украйни и тнт. Но този приятел на баща ми е намерил Scott voltage yz и ми звъна дали го искам.Само чух скот и вече бях казал да отидах до пункта за желязо и той беше паркитан до едни стълби потекоха ми лигите
![]()
Не беше в много добро състояние
![]()
И качихме го на кантара и ми излезна 9.34 лева плащам ги и го взимам. Така и направих направих няколко кръгчета из града и хоп. Дойде един полицай с Астричката и някакъв инспектор и го разгледаха подробно
Накараха ме да го обърна и да му проверят номера дали е крадено
и да крадено се оказа, че е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ме заведоха в Районото и викнаха мойте родители... За радост пажех бележката с която бех купил колелото.. И това беше взеха ми го и след това са отишли да се занимават с фирмата от която го купих :Д Не само че изгорях със едно много хубаво колело а и със 10 :Д лв
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hardtail_BG написа:Дойде и моят ред да се оплача. Един приятел на баща ми работи в вторични суровини, и там всеки ден докават какво ли не от тенджери до цели коли. Но най-вече докарват колелета но повечето бълканчета, украйни и тнт. Но този приятел на баща ми е намерил Scott voltage yz и ми звъна дали го искам.Само чух скот и вече бях казал да отидах до пункта за желязо и той беше паркитан до едни стълби потекоха ми лигите
![]()
![]()
И качихме го на кантара и ми излезна 9.34 лева плащам ги и го взимам. Така и направих направих няколко кръгчета из града и хоп. Дойде един полицай с Астричката и някакъв инспектор и го разгледаха подробно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ме заведоха в Районото и викнаха мойте родители... За радост пажех бележката с която бех купил колелото.. И това беше взеха ми го и след това са отишли да се занимават с фирмата от която го купих :Д Не само че изгорях със едно много хубаво колело а и със 10 :Д лв
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalin_1991 написа:Hardtail_BG написа:Дойде и моят ред да се оплача. Един приятел на баща ми работи в вторични суровини, и там всеки ден докават какво ли не от тенджери до цели коли. Но най-вече докарват колелета но повечето бълканчета, украйни и тнт. Но този приятел на баща ми е намерил Scott voltage yz и ми звъна дали го искам.Само чух скот и вече бях казал да отидах до пункта за желязо и той беше паркитан до едни стълби потекоха ми лигите
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пак хубаво че си минал тънко. Някои ги купуват от пазари без документи и изгарят доста повече.
KaLO_1407 написа:Дойде и моят ред да се оплача. Колелото ми се счупи съвсем, нямам пари да си сглобя мечтаната сглобка, а наще не дават пари нито за ново, нито за ремонт на старото. И все още си нямам приятелка.![]()
![]()
mariko написа:KaLO_1407 написа:Дойде и моят ред да се оплача. Колелото ми се счупи съвсем, нямам пари да си сглобя мечтаната сглобка, а наще не дават пари нито за ново, нито за ремонт на старото. И все още си нямам приятелка.![]()
![]()
А като си намериш приятелка хептен няма да имаш пари, а и представи си, че не ти дава да караш... тъй че- радвай се
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта