exiteyes написа:..
Добре като ще правим публична разправия....
Значи ти си "разбирача". Идиот не съм ти казал никога ! Ако се чустваш като такъв твой проблем.
Ти почна да обиждаш на лично !
Я погледни във фасебоок колко харесвания събрах на поста и коментарите долу какво пишат хората за смяната на стержен !
Не твърдиш тук за стержена, ама в фасебоок ме изкара че съм заварявал стержена
Разликата в снимките:
Ми лесно вилката като я обявих за продажба още не беше дошла при мен и бях получил тези снимки.
Съответно приложих нови снимки като вилката дойде в мен.
Кораната има охлузвания (така дойде) съответно и затова бях казал ама кой ли да ме слуша....
Кашони имам два в мен, като мога и снимки да приложа ако толкова настояваш. Запазения остана за приятел, при положение че е кашон и невярвах че ще е проблем.
Опитваш се да ме изкараш мен виновен, заради това че брат явно е глух като му описвах състоянието на вилката.
Ако не бях или нарочно се опитвах да прецакам някой, нямаше да сложа опция преглед дори.
Я ти ми обясни защо ме лъжете с брат ти:
Уж родителите ще дават парите, уж сряда ще я вземе заради родителите, накрая вторник отиваш ти и ми отказваш пратката защото не съм бил казал за състоянието !?!?
Извини се е... Ама за какво че явно не знаеш какво ще вземаш или че ме лъжеш ?
Аз ти написах не знам колко пъти, окей имам известнна вина че не приложих новите снимки навреме.
Но описах състоянието точно както е, и брат ти явно е решил да не ти казва за това.
"Не искам да се разправяме." също ти написах, но ти продължи все пак !
Така че в момента да се опитваш да се заяждаш няма да мине .