Държ. шампионат по план. колоездене/ 9-13 ноември

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот sa6ix » Нед Ное 13, 2005 4:10 pm

юноши:
1.Дидар Амин
2.Димитър Гайдов
3.Огнян Драганов

мъже:
1.Иван Колев
2.Любомир Тодоров
3.Симеон Стоилов

жени:
само Илинда се съзтезаваше :D

Като организация съзтезанието беше на по-ниско ниво от това в Пловдив, но специално трасето на мен много ми хареса и мисля, че доста ще караме по него за в бъдеще. :^:
Аватар
sa6ix

Рейтинг: 1200

Мнениеот Yasen » Нед Ное 13, 2005 4:27 pm

Писна ми от ЗАКОРАВЕЛИ ПРОСТАЦИ!!! :puke::puke2::puke::puke2: Язък за усилията на организаторите.
Колко лесно обаче една спретната и приятна проява може да се осере точно за 1 минута...
Yasen

Рейтинг: 1235

Мнениеот zeus » Нед Ное 13, 2005 4:39 pm

aide daite snimki de :angel2: ina4e spored men sustezanieto be6e dobre organizirano :agree:
Живота е една голяма далавера , само трябва да се споразумееш !
Аватар
zeus

Мнениеот axelmax » Нед Ное 13, 2005 4:43 pm

ами много ясно .ще е на по ниско ниво Жоро Танев е продал само две гуми и две капли
ако беше продал и четирите ,по добро от кръг от световната купа ще ше да е

:evil::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::wavey:

колко състезатели се записаха?
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Black » Нед Ное 13, 2005 4:45 pm

за какво говорите бе хора кво осиране кви минуту нещо ен мога да зацепа
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот Zozka » Нед Ное 13, 2005 4:50 pm

Действително бяха няколко хубави дни, за които благодаря на Радо и целият му екип за подготовката на трасето и организацията на всичко. Жалко че Калин не беше допуснат до състезанието, явно не малко хора ги е страх от него. А за простотията накрая - нямам думи. Направо ми е жал за разни хора...пък и от край време Finlandia ми е любимата водка ;)
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Рейтинг: 2000

Мнениеот Black » Нед Ное 13, 2005 5:07 pm

добре де кво е станало аз си трагнахведнага след награждаването нещо мибеше лошо
Аватар
Black

Мнениеот boi4ka » Нед Ное 13, 2005 5:57 pm

[quote="Zozka"]

Действително бяха няколко хубави дни, за които благодаря на Радо и целият му екип за подготовката на трасето и организацията на всичко. Жалко че Калин не беше допуснат до състезанието, явно не малко хора ги е страх от него. А за простотията накрая - нямам думи. Направо ми е жал за разни хора...пък и от край време Finlandia ми е любимата водка ;)
[/quote]
Здарвейте,стана ми интересно защо Калин не е допуснат да участва???:dunno:В Пловдив имаше слухове за това ,че някой му е повредил спирачките:(!:
Кажете какво става.
:offtopic:Само исках да кажа и на BLACK,че е недопустимо да се говори по този начин на хора от форума-СРАМОТА:nono:
Аватар
boi4ka

Рейтинг: 1805

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Нед Ное 13, 2005 5:57 pm

[quote="Zozka"]

[/quote]

А защо не са допуснали Калин?!?!?
+ какви простотии са ставали?
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Black » Нед Ное 13, 2005 6:02 pm

za]oto ne se qwi na kwalifikaciq v4era
Аватар
Black

Мнениеот shaggy86 » Нед Ное 13, 2005 6:06 pm

E°°л съм я и Федерацията и състезанията им.
Като всички тук знаят за кви боклуци става въпрос ,за фитнеси и субарута за хиляди левове,[size=200][color=red]Защо по дяволите е имало някой който е ходил на състезание?[/color][/size]
аз не виждам смисъл да се подкрепя престъпна организация която [size=200][color=red]Пречи [/color][/size] на развитието на спорта ни .
:angfire::angfire::angfire::angfire::angfire::angfire:
Аватар
shaggy86

Рейтинг: 1745

Мнениеот Black » Нед Ное 13, 2005 6:12 pm

[quote="shaggy86"]

E°°л съм я и Федерацията и състезанията им.
Като всички тук знаят за кви боклуци става въпрос ,за фитнеси и субарута за хиляди левове,[size=200][color=red]Защо по дяволите е имало някой който е ходил на състезание?[/color][/size]
аз не виждам смисъл да се подкрепя престъпна организация която [size=200][color=red]Пречи [/color][/size] на развитието на спорта ни .
:angfire::angfire::angfire::angfire::angfire::angfire:
[/quote]
pi` e se obosnowi i kavi zaщо говориш така и а недей да обвиняваш без да знаеш а
Аватар
Black

Мнениеот Admin » Нед Ное 13, 2005 6:15 pm

Браво на победителите! :beer:
И Дидо, и Иван се пребориха със сериозна конкуренция за първите си места.
Жалко, че Калин вчера не бе в София за квалификацията, което го лиши и от участие във финала. :(
Жалко и за случката след края на състезанието. Не съм присъствал, затова не мога да я коментирам, но със сигурност е неприятна и за двете страни и щеше да е по-добре да се бе минало без нея :banghead:
Снимки от мен очаквайте в репортажа и галерията идната седмица...
Ето ги и победителите:
[img]http://www.mtb-bg.com/personal/DH05_Ilinda.jpg[/img]
Илинда Ефтимова
[img]http://www.mtb-bg.com/personal/DH05_Didar_Amin.jpg[/img]
Дидар Амин
[img]http://www.mtb-bg.com/personal/DH05_Ivan_Kolev.jpg[/img]
Иван Колев
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот did » Нед Ное 13, 2005 6:26 pm

Честито и от мен на победителите!

[color=navy]Уффффтопик:

Black, спри се бе, момче!!!

Не се ли усещаш, че ти, като състезател на един от българските отбори - GT racing, нямаш интерес да продължаваш да говориш по този начин и да затвърждаваш съществуващото мнение, че твоя отбор и БФПК са едно и също нещо?

Ако не ти е ясно защо това е лошо - питай, ще ти обясним![/color]
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот TheUndertaker » Нед Ное 13, 2005 6:33 pm

[quote="Black"]

za]oto ne se qwi na kwalifikaciq v4era
[/quote]

Къде пише , че състезател неявил се на квалификацията неможе да участва в състезанието като условие ? Доколкото ми е известно тази квалификация не е за отсяване на състезатели а за място ? Ако някой има аргументирано мнение бих искал да го прочета ...

А иначе евала на пичовете дето се мъчеха да направят нещо а други ги спъваха и им пречеха.. докога ще е така ..... ?!??!!
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот Black » Нед Ное 13, 2005 6:40 pm

Калине
аз така разбрах че защото не си се явил на квалификация не са те допуснали до състезанието
Аватар
Black

Мнениеот Admin » Нед Ное 13, 2005 6:44 pm

[quote="Black"]

Калине
аз така разбрах че защото не си се явил на квалификация не са те допуснали до състезанието

[/quote]

Всички така разбрахме ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Black » Нед Ное 13, 2005 6:51 pm

я някой да ми каже какво е станало днес на финала на състезанието
Аватар
Black

Мнениеот KRAZzy » Нед Ное 13, 2005 6:58 pm

[quote="Black"]

Калине

[/quote]

1. Т’ва не е Калин.

2. Танев си се пусна, нищо че не беше карал никога трасето (поправете ме, ако греша).

3. Агенти на федерацията бяха много навити на Рахнев - да му трошат умната глава, за дето се е пуснал, въпреки опитите да бъде спрян.
Аватар
KRAZzy

Рейтинг: 1304

Мнениеот TheUndertaker » Нед Ное 13, 2005 6:59 pm

[quote="Black"]

Калине

[/quote]

Не съм Калин :),
това мие ясно самоче не разбирам на какво се обоснова това решение? В смисъл бях там имам си своя теория, но ако е нещо смислено ще се радвам да го прочета :(
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот Black » Нед Ное 13, 2005 7:04 pm

така ТАНЕВ се пусна с фото апарата за да снима
не да се състезава
А ЗА Калин не знам какво е станало ако някой знае да каже
Аватар
Black

Мнениеот did » Нед Ное 13, 2005 7:10 pm

Такааа.

Ето значи какви са [b]слуховете[/b], които стигнаха до мене:

В четвъртък и петък Калин Рахнев прави над 15 спускания по трасето. В събота решава да не ходи да кара пак, а да почива. Все пак, в [url=http://www.mtb-bg.com/news/news00280-201005.htm]регламента на състезанието [/url]черно на бяло е записано, че "За да бъдат допуснати до състезанието, всички участници трябва да направят минимум четири тренировъчни спускания /обиколки/." Ама не пише кога трябва да са направени. Все пак, състезанието е обявено за 9-13 ноември, а не само за съботата и неделята.

Впрочем, той и на състезанието в Пловдив не кара в деня преди старта. Явно това си е част от начина му на подготовка.

В Пловдив имаше даже случаи на хора, които дойдоха в неделя сутринта и без да са правили и едно тренировъчно спускане бяха допуснати до състезанието, защото в регламента нямаше ЧЕРНО НА БЯЛО записано, че трябва да бъдат отстранени. И Максим не си позволи да се прави на Н.В.Г.Т. и да тълкува правилника както на него му харесва, макар че той си е писал правилника, той е правил организацията, той осигурава наградите... sss ще го потвърди.

Хайде сега някой да ме убеди, че съм в дълбока заблуда и въобще не съм наясно с нещата, защото ако не го направите достатъчно убедително, досегашните ми съмнения ще се превърнат в мнооого твърди убеждения и ще си сменя емотикончето в подписа с по-сериозно.

И накрая - победителите и всички, които се състезават, заслужават повече уважение.

@Админ - хубави снимки!:beer:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот thekidtwist » Нед Ное 13, 2005 7:10 pm

Честито и от мен на победителите:thumb:

Сега искам да попитам къде са снимките на всички фотографи от днес.Толкова хора имаше със камери и фотоапарати.Хора къде сте бе не се крийте??И какво е станало след края награждаването?
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

The journey is the reward.....
Аватар
thekidtwist

Рейтинг: 1752

Мнениеот sa6ix » Нед Ное 13, 2005 10:02 pm

КАКВО Е СТАНАЛО СЛЕД НАГРАЖДАВАНЕТО НЕСКА БЕ??? Аз стоях още половин час след края на награждаването и нищо не се случи???
Аватар
sa6ix

Мнениеот sa6ix » Нед Ное 13, 2005 10:10 pm

[quote="Zozka"]

А за простотията накрая - нямам думи. Направо ми е жал за разни хора...пък и от край време Finlandia ми е любимата водка ;)
[/quote]

[quote]Язък за усилията на организаторите.
Колко лесно обаче една спретната и приятна проява може да се осере точно за 1 минута...[/quote]

?!?!?!?!?!??!?!?!?!
Аватар
sa6ix

Мнениеот sss » Нед Ное 13, 2005 10:56 pm

[quote="did"]

Такааа.

В четвъртък и петък Калин Рахнев прави над 15 спускания по трасето. В събота решава да не ходи да кара пак, а да почива. Все пак, в [url=http://www.mtb-bg.com/news/news00280-201005.htm]регламента на състезанието [/url]черно на бяло е записано, че "За да бъдат допуснати до състезанието, всички участници трябва да направят минимум четири тренировъчни спускания /обиколки/." Ама не пише кога трябва да са направени. Все пак, състезанието е обявено за 9-13 ноември, а не само за съботата и неделята.

Впрочем, той и на състезанието в Пловдив не кара в деня преди старта. Явно това си е част от начина му на подготовка.

В Пловдив имаше даже случаи на хора, които дойдоха в неделя сутринта и без да са правили и едно тренировъчно спускане бяха допуснати до състезанието, защото в регламента нямаше ЧЕРНО НА БЯЛО записано, че трябва да бъдат отстранени. И Максим не си позволи да се прави на Н.В.Г.Т. и да тълкува правилника както на него му харесва, макар че той си е писал правилника, той е правил организацията, той осигурава наградите... sss ще го потвърди.

Хайде сега някой да ме убеди, че съм в дълбока заблуда и въобще не съм наясно с нещата, защото ако не го направите достатъчно убедително, досегашните ми съмнения ще се превърнат в мнооого твърди убеждения и ще си сменя емотикончето в подписа с по-сериозно.

И накрая - победителите и всички, които се състезават, заслужават повече уважение.

[/quote]

Потвърждавам всичко!:D
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот Ritchey » Нед Ное 13, 2005 11:41 pm

@Did, мнооого си оригинален...Но аз исках снимки от състезанието на Драгалевци 2005г. Благодаря ти все пак
Състезанието си беше много яко, а тия, които не са участвали - да не плюят по организаторите!
Ritchey

Мнениеот axelmax » Нед Ное 13, 2005 11:44 pm

[quote="did"]

Такааа.

[/quote]

абе не хубаво да се се съзтезават хора ,които не са направили дори едно спускане по трасето
,това ,че правилника не е измилсен като хората мое и да е умишлено(за повече мъни)

ако имаше федерация като федерация,да направи един правилник ида се продължи с другите проблеми ама не

все едно сме вечни ,че толкоз не ни пука
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Ное 13, 2005 11:48 pm

[quote="Ritchey"]

@Did, мнооого си оригинален...Но аз исках снимки от състезанието на Драгалевци 2005г. Благодаря ти все пак
Състезанието си беше много яко, а тия, които не са участвали - да не плюят по организаторите!
[/quote]

Хм,ти ще ми/ни кажеш кой да плюем.:)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Ное 14, 2005 1:44 am

Фотосите на нашия любим ДебелКотак от вчерашното(вече) състезание.:)
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?User ... umId=29713
Засега се явява и първата порция снимки май...като изключим трите на Адним.:)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив