от axelmax » Нед Ное 13, 2005 11:44 pm
[quote="did"]
Такааа.
Ето значи какви са [b]слуховете[/b], които стигнаха до мене:
В четвъртък и петък Калин Рахнев прави над 15 спускания по трасето. В събота решава да не ходи да кара пак, а да почива. Все пак, в [url=http://www.mtb-bg.com/news/news00280-201005.htm]регламента на състезанието [/url]черно на бяло е записано, че "За да бъдат допуснати до състезанието, всички участници трябва да направят минимум четири тренировъчни спускания /обиколки/." Ама не пише кога трябва да са направени. Все пак, състезанието е обявено за 9-13 ноември, а не само за съботата и неделята.
Впрочем, той и на състезанието в Пловдив не кара в деня преди старта. Явно това си е част от начина му на подготовка.
В Пловдив имаше даже случаи на хора, които дойдоха в неделя сутринта и без да са правили и едно тренировъчно спускане бяха допуснати до състезанието, защото в регламента нямаше ЧЕРНО НА БЯЛО записано, че трябва да бъдат отстранени. И Максим не си позволи да се прави на Н.В.Г.Т. и да тълкува правилника както на него му харесва, макар че той си е писал правилника, той е правил организацията, той осигурава наградите... sss ще го потвърди.
Хайде сега някой да ме убеди, че съм в дълбока заблуда и въобще не съм наясно с нещата, защото ако не го направите достатъчно убедително, досегашните ми съмнения ще се превърнат в мнооого твърди убеждения и ще си сменя емотикончето в подписа с по-сериозно.
И накрая - победителите и всички, които се състезават, заслужават повече уважение.
@Админ - хубави снимки!:beer:
[/quote]
абе не хубаво да се се съзтезават хора ,които не са направили дори едно спускане по трасето
,това ,че правилника не е измилсен като хората мое и да е умишлено(за повече мъни)
ако имаше федерация като федерация,да направи един правилник ида се продължи с другите проблеми ама не
все едно сме вечни ,че толкоз не ни пука
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"