xcrider написа:bio написа:MacLeod написа:.... освен това гумата влиза по - лесно при монтаж, което означава че може и по - лесно да излезне при каране.
с това последното не съм никак съгласен .... все си мисля, че онази статия за тясните шини и широките гуми е в сила тук !!! искам да пробвам метод 2 ...
На теория така излиза, но на практика хич не.
При метода с дък тейп и вентил , шина Мак1 Нео + гума Максис Икон 2.2 сгъваема :
Днес при по-агресивно минаване по корени се чу гръм, като спрях видях, че гумата е спаднала съвсеем малко и имаше изтекло от боза!! Ако почне често да ми ги прави тези гръмове се връщам към 20" бандаж. Преди карах така, дори на по тясна шина - 17мм и нямах подобни проблеми. Явно изолацията към гумената лента се получава по-добре, отколкото към металната шина.
EccentricMOTION написа:УСПЕХ!
Компонентите:
Шини WTB Laserdisc DH, гума Schwalbe Muddy Marry Freeride TrailStar 26x2.35, фабрични tubeless вентили, Боро грунд, дъктейп/гафер/..
EccentricMOTION написа:Проблем - шините са за френски вентил, а 20" с френски не се сещам да съм срещал. Много полезна беше информацията, че латекса на Schwalbe и Stan са идентични!
papinu написа:Обаче точно тази грешка ме убеди да пробвам с Gorilla Tape и въобще не съжалявам - получи се перфектно
EccentricMOTION написа:Къде го слагаш този Gorilla Tape - като бандаж само над отворите за ниплите или го качваш и по бордовете на шината?
Fujitzo написа:2. Какво прави едни вентили тюблесс и защо са толкова скъпи ?
Chavi написа:Само ще добавя, че читавите тюблес преста вентили позволяват лесно отвиване на игличката с цел доливане на боза без да се налага да отлепяш вече уплътнена към шината гума. Реално за 5 мин мога да си долея боза и в двете гуми. За мен си заслужава по-високата цена. Успех с конверсията!
MacLeod написа:Chavi написа:Само ще добавя, че читавите тюблес преста вентили позволяват лесно отвиване на игличката с цел доливане на боза без да се налага да отлепяш вече уплътнена към шината гума. Реално за 5 мин мога да си долея боза и в двете гуми. За мен си заслужава по-високата цена. Успех с конверсията!
Това което не ми харесва на фабричните тюбелес вентили е че са френски. Много странно защо само такива ги правят.
emo_gp написа:Здравейте колеги!Един приятел ми направи гумите с боза,но имам проблем.Използвам шини Mavic Crossmax,стари гуми Maxxis Ardent(предна) и Maxxis Ikon(задна),бозата не знам каква е,лента подобна на тиксо и френски вентили!Проблема е,че задната гума изтърва на места по борда вече 5-ти ден,аз помпя,клатя и т.н. Предната заспа,но задната ми прави проблем!Говорихме си,че ще се наложи проба с вътрешна гума(20-ка) или да карам с вътрешна гума докато не я износя тотално старата!Вие какво бихте ме посъветвали колко време да я припомпвам в това състояние-има ли надежда бозата да си свърши работата или друго да направя?![]()
emo_gp написа:Благодаря за съвета колега,само да поясня,че не монтирана на велосипеда т.е. без натиска му не спада изцяло от 3 спада на 1-1.5 атмосфери за 24 часа!
outfaced написа:Със стари гуми е терсене.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта