Малеееее, що за дискусия се заформила тук.... а аз си гледам обучението в ниската земя холандска и не се сещам да го погледна тоя форум

1) Стопчето. Първо, че то там си живее. Второ, че аз не съм фанатик на тема тегло (на RAM JAM-а не ми стигнаха 150г да спечеля награда за най-тежко колело) и смятам, че в планината излишни светлинки няма. Особено мигащи ярко в червено.
2) Беър Грилс. Тоя съм го чувал, но телевизия не гледам. Знам само, че си пие урината пред екип оператори. Нямам му вяра.
3) Идеите за скитане сам - ужким е написано в края на филмчето, но от тая дрога няма отказване. "Губил" съм се и из Стара планина, нагледал съм се на диви животни. Не е разумно, но приближаването до природата ме приближава и до мен самия. Във всяка такава ситуация опознавам нова част от себе си, действат много освежително и отрезвително и дори помагат за взимане на сериозни решения в живота, нямащи нищо общо с колоезденето, камъните, борчетата и стопчетата.
4) Трионите с колело. Никаква мисъл не ме е пратила там, прати ме продавачът от магазинчето в Боровец (до станцията на кабинковия), който ми продаде две вътрешни гуми. Било много готин маршрут и от Дено надолу било много яко за каране. А това, че не съм Карлсон и че нямам перка на гърба, явно не му е направило впечатление.
5) Лапата - защото ми е малка рамката. Когато взимах колелото, AM.ONE рамки имаше само S, а следващата колекция (2013) щеше да пристигне след няколко месеца. От една страна е огромна грешка да караш велосипед, който не ти е по мярка (висок съм 183см), от друга страна да не караш нищо е по-кофти. Рамки се сменят, лапи - също.
6) Какво е станало с пътеката - с водачът, който ме прати по въпросната пътека, се срещнахме в заслона до Леденото езеро, където нощувах, и обсъдихме преживяването ми, дори сравнихме GPS следи - показа ми точно къде се отклонява нова зелена маркировка от старата такава, било много трудно да се види и май се справяли само хора, които вече са минавали оттам.
Явно винаги съм бил и (въпреки принудителното ми прехласване по шосейки от септември насам) винаги ще си остана вело-храсталясник. Това е моят стил и така ще си карам.

"В авангарда винаги вървят онези, чиито живот прилича на сигнална ракета. Те светят, докато летят нагоре, и гаснат нависоко по обратния път. За безкрайно целеустремените обратен път няма."
Giant Reign 1.5 (Fox + XT)
Pulse TSA⌁2 custom
Drag Izoard Dura-Ace
Giant Defy Advanced 1 Ultegra