Ozzie написа:Нищо няма да му стане на пайка, освен това, сигурен ли си, че ти трябва 203 мм. диск?
star написа: А възможно ли е да ми ми "изхварчът бутушите" с 203 диск? Или да стане нещо на вилката rock shox pike2010??
XCR120 написа:От къде мога да се сдобия с рамка Cross Spotster ?
п.п. Мерси предварително!!!
maioneza написа:Прав си, грешката е моя - искал съм да кажа, че PRO е по-леката лапа.
Реших да взема точно нея, предвид теглото, а и има размер 50, какъвто точно искам да пробвам.
Благодаря ти, Ози.
df0rmati0n написа:Кои от главините ще ми предложите:
За предна - Sram 406 или Formula DC91
За задна - Sram 406 или Formula DC32
Става въпрос за 32 спици вариантите. Срам-а мога да ти взема малко по на оферта от един магазин и съм наясно с сервизирането на такъв тип главините, така че това че Formula-та са с капсуловани лагери не ми е чак такъв голям фактор.
Много ще съм ви благодарен за вашата помощ. Мерси
bio написа:df0rmati0n написа:Кои от главините ще ми предложите:
За предна - Sram 406 или Formula DC91
За задна - Sram 406 или Formula DC32
Става въпрос за 32 спици вариантите. Срам-а мога да ти взема малко по на оферта от един магазин и съм наясно с сервизирането на такъв тип главините, така че това че Formula-та са с капсуловани лагери не ми е чак такъв голям фактор.
Много ще съм ви благодарен за вашата помощ. Мерси
едните главини са конус/чашка другите са с капсуловани лагери. това е първото, което трябва да решиш ...
второ SRAM май са точно брандирани Formulа (или нещо подобно).
df0rmati0n написа:Ами това е информацията която и аз имам, и затова питам какво ще ми предложите. Принципно клоня към Sram-a, заради по-лесното сервизиране. Въпроса е, дали са читави главини точно този модел на Sram. Поздрави
bio написа:df0rmati0n написа:Ами това е информацията която и аз имам, и затова питам какво ще ми предложите. Принципно клоня към Sram-a, заради по-лесното сервизиране. Въпроса е, дали са читави главини точно този модел на Sram. Поздрави
кое му е по-лесното сервизиране на конус/чашката ?!?
ако гониш здравина Formula
ако гониш цена SRAM
nick7120 написа:Здравейте, предстои ми смяна на дерайльор и мисля че няма смисъл да пускам нова тема за това.Та искам да си сложа такъв който да ограничава максимално люлеенето и тракането АМ е стилът който ще се кара.Касетата ми е SHIMANO DEORE CS-HG61 9 скорости командата ми е shimano acera съответно за 9 скорости.Цената до 200лв.Поздрави и
Admin написа:Не знам обаче тая команда за 9 скорости как ще се разбере със Zee-то, то не беше ли за 10?
Според мен да търси Shadow дерайльор за 9 скорости - някое Deore или дори SLX, XT...
msniki написа:Става със Sram-ска команда.(9-ка)
bio написа:nick7120 написа:Здравейте, предстои ми смяна на дерайльор и мисля че няма смисъл да пускам нова тема за това.Та искам да си сложа такъв който да ограничава максимално люлеенето и тракането АМ е стилът който ще се кара.Касетата ми е SHIMANO DEORE CS-HG61 9 скорости командата ми е shimano acera съответно за 9 скорости.Цената до 200лв.Поздрави и
колко венеца отпред, колко зъба отзад. рамка ?!? защо не помислиш и за водач ?!? иначе може да погледнеш ZEE-то късо рамо много компактен.
bio написа:msniki написа:Става със Sram-ска команда.(9-ка)
да, ама момчето има 9-ка Shimano команда. аз се обърках. иначе има дори тема - май с една подложка от 6мм при болта на жилото става.
nick7120 написа:3 венеца отпред отзад не съм сигурен утре ще ги видя и ще кажа рамка RAM HT2.Мисля че не карам чак толкова грубо за водач.Даже АМ не карам толкова много но пак присъства искам сигурен оптегач който както да ми осигури прецизно превключване и да ограничи дрънкането и тракането максимално.Също съм готов да сменя и командата ако си заслужава и ако знам че ще има решение на проблема но Zee мисля че работи само с неговата команда която е за 10 скорости а до колкото съм запознат можеш да сложиш дерайльор който поддържа 10 скорости на 9ка касета но командата трябва да е за 9 скорости.
windv написа:Пък по спомен , съм виждал тук тема , където се пише теглото на части, които сме премерили, но не мога да се сетя къде.
Имам вече една папка с част, които съм премерил и мога да добавя информацията, ако има такава тема.
Някой сеща ли се.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Потребители, разглеждащи този форум: hri_100 и 26 госта