,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: ,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Мнениеот KaLO_1407 » Пет Яну 03, 2014 9:14 am

Имам адски болки в коленете. :bawling: :bawling: :bawling: Някой да знае лек за тази гадост??? И нормално ли е да ме болят след като съм само на 14?
"След двадесет години повече ще съжалявате за нещата, които не сте направили, отколкото за нещата, които сте направили…"
KaLO_1407

Рейтинг: 1131

Мнениеот taurus13 » Пет Яну 03, 2014 11:00 am

Не е нормално да те болят и на 40. Първо почини малко, после иди на лекар, макар че той нищо няма да ти помогне освен ако не попаднеш на правилния и не му кихнеш некой лев бонус. :eyebrow:
Все пак за успокоение ще ти кажа че....няма да умреш.
Изображение
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот KaLO_1407 » Пет Яну 03, 2014 11:18 am

taurus13 написа:Не е нормално да те болят и на 40. Първо почини малко, после иди на лекар, макар че той нищо няма да ти помогне освен ако не попаднеш на правилния и не му кихнеш некой лев бонус. :eyebrow:

Ходих на лекар и ми каза, че е от растежа и ми даде няк'во мазило да си мажа болящите стави (че не са само коленете) и ще ми мине. :D Ама болките не щат да си ходят. :xx(:
"След двадесет години повече ще съжалявате за нещата, които не сте направили, отколкото за нещата, които сте направили…"
KaLO_1407

Мнениеот papinu » Пет Яну 03, 2014 11:28 am

KaLO_1407 написа:Имам адски болки в коленете. :bawling: :bawling: :bawling: Някой да знае лек за тази гадост??? И нормално ли е да ме болят след като съм само на 14?

Когато бях на приблизително твоята възраст за едно лято израстнах с повече от 10 см. Поради тази причина първо страдах от болки в глезените, които в последствие се прехвърлиха в коленете. Този процес трая повече от година. По това време (на соц-а) нищо/никой не успя да ми помогне.
Ако си имал буйно израстване близките месеци може и да е нормално да изпитваш болки. За лек не знам - в днешно време може и да има :dontknow: .
В превъзходството ти над другите няма нищо благородно. Истинското благородството се състои в това да превъзхождаш предишния си аз.
Аватар
papinu

Мнениеот KaLO_1407 » Пет Яну 03, 2014 11:35 am

papinu написа:
KaLO_1407 написа:Имам адски болки в коленете. :bawling: :bawling: :bawling: Някой да знае лек за тази гадост??? И нормално ли е да ме болят след като съм само на 14?

Когато бях на приблизително твоята възраст за едно лято израстнах с повече от 10 см. Поради тази причина първо страдах от болки в глезените, които в последствие се прехвърлиха в коленете. Този процес трая повече от година. По това време (на соц-а) нищо/никой не успя да ми помогне.
Ако си имал буйно израстване близките месеци може и да е нормално да изпитваш болки. За лек не знам - в днешно време може и да има :dontknow: .

Еми миналата година по това време бях 164 см, а сега съм 179см.
KaLO_1407

Мнениеот taurus13 » Пет Яну 03, 2014 12:58 pm

Абе нема ли се спрете бе....акселерати. Чакайте са да се оплача - оня ден в метрото срещам група младежи на по 16-17 години...баси от 7-8 човека, един немаше под 185. :lol:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот KaLO_1407 » Пет Яну 03, 2014 1:03 pm

taurus13 написа:Абе нема ли се спрете бе....акселерати. Чакайте са да се оплача - оня ден в метрото срещам група младежи на по 16-17 години...баси от 7-8 човека, един немаше под 185. :lol:

А сега да те стресна още малко: на 14 съм и нося обуща 45 номер. А баща ми - 42.
KaLO_1407

Мнениеот marsa » Пет Яну 03, 2014 1:45 pm

taurus13 написа:група младежи на по 16-17 години...баси от 7-8 човека, един немаше под 185. :lol:
Може да са били от волейболния отбор, или по-точно лузърите на волейболния отбор :evil: И аз на 16-17 носех 46, слава богу спрях на толкова.

edit: Тъй като видях и горните постове - и аз около 4-5 клас имах такъв период, в който имах жестоки болки в долната част на краката, даже направо по едно време едвам ходех, обяснението беше същото - бърз растеж. Тъпото е, че на чаветата в тези години им се тича най-много, ама минава.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот vpravov » Пет Яну 03, 2014 6:36 pm

taurus13 написа:Абе нема ли се спрете бе....акселерати. Чакайте са да се оплача - оня ден в метрото срещам група младежи на по 16-17 години...баси от 7-8 човека, един немаше под 185. :lol:

Ти па какво се оплакваш. Мен ми се е случвало да се кача на тролей №4 на "Орлов мост", около мен само девойки и всичките по-високи от мен. :boggled:
За протокола - висок съм над 185см.
Изображение
Аватар
vpravov

Мнениеот KaLO_1407 » Пет Яну 03, 2014 6:41 pm

vpravov написа:

Ти па какво се оплакваш. Мен ми се е случвало да се кача на тролей №4 на "Орлов мост", около мен само девойки и всичките по-високи от мен. :boggled:

А ти откъде си сигурен, че са девойки?
KaLO_1407

Мнениеот vpravov » Пет Яну 03, 2014 6:52 pm

KaLO_1407 написа:А ти откъде си сигурен, че са девойки?

Ми не знам...идем от село... :lol:
Изображение
Аватар
vpravov

Мнениеот Ozzie » Пет Яну 03, 2014 9:02 pm

vpravov написа:Мен ми се е случвало да се кача на тролей №4 на "Орлов мост", около мен само девойки и всичките по-високи от мен. :boggled:

Е те са биле на токчета най- вероятно. :lol:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот msniki » Съб Яну 04, 2014 11:18 pm

Все ще намери някой да ме ядоса.... Пфу а реших да съм спокоен....
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот cvb » Пон Яну 06, 2014 5:54 am

:qright: :qright: :qright: :sniper: :uzi: :uzi: :dark:
taurus13 написа:Не е нормално да те болят и на 40. Първо почини малко, после иди на лекар, макар че той нищо няма да ти помогне освен ако не попаднеш на правилния и не му кихнеш некой лев бонус. :eyebrow:
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот Ozzie » Чет Яну 23, 2014 7:01 pm

исках да оценя едно мнение с минусче, ама някой ме изпреварил и му турил плюс :(
мрън
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Мнениеот hump » Нед Яну 26, 2014 7:30 pm

Не може да си купя колело, да завали веднага сняг и да стане минус седем, но да се чувства като минус 15 :(!: Все пак този момент го чаках дълго и сега ми е малко кофти :(
"I believe in the kindness of strangers. And when I’m at war with myself I ride, I just ride."
hump

Рейтинг: 1200

Мнениеот eMcKu » Нед Яну 26, 2014 7:59 pm

hump написа:Не може да си купя колело, да завали веднага сняг и да стане минус седем, но да се чувства като минус 15 :(!: Все пак този момент го чаках дълго и сега ми е малко кофти :(

Ама как го почувства минус 15 ?
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот hump » Нед Яну 26, 2014 8:29 pm

eMcKu написа:
hump написа:Не може да си купя колело, да завали веднага сняг и да стане минус седем, но да се чувства като минус 15 :(!: Все пак този момент го чаках дълго и сега ми е малко кофти :(

Ама как го почувства минус 15 ?

Така ги виждат и чувстват нещата от accuweather.com ;)
"I believe in the kindness of strangers. And when I’m at war with myself I ride, I just ride."
hump

Рейтинг: 1200

Мнениеот styanski » Пон Яну 27, 2014 9:43 pm

На сняг е по интересно да караш, особено със сликови :D.
Он: Яд ме е, че не мога да си изкарам колелото от гаража :/.
ALTAFINI написа:
По принцип Avid Elexir са спирачки за Street и Dirt, естествено като излкючим "Ultimate" и "R" , но стават държат се и спират доволно, но пък за по тежки терени не знам карал съм много малко с такава!
Изображение
Аватар
styanski

Рейтинг: 1091

Мнениеот msniki » Чет Яну 30, 2014 3:28 am

Това да имаш съвест лошо нещо...
Казват ми че не съм виновен, то се чуствам още по виновен.
Не мога спа направо.
:banghead:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот moonlight » Пон Фев 03, 2014 10:15 am

От студа носът и очите ми текът НЕПРЕКЪСНАТО. Тече си вода, рядка и мокра. Не знам дали е от студа или вятъра... но наистина е нон стоп. Освен, че постоянно ме питат "Плачеш ли", "Защо плачеш" и гримът ми се размазва, непрекъснато трябва да се бърша с носни кърпички. Носът ми, около ноздрите, е червен и адски болезнен, кожата ми е пресушена се бели, бели, и боли, боли. Мазането с крем не помага, защото трябва да бърша постоянно и просто няма файда никаква. Някой друг има ли подобен проблем? Това става все по-зле с възрастта, забелязвам. Като млада пак беше така, но в много по-малка степен и само при наистина много студено време :(
Аватар
moonlight

Рейтинг: 1425

Мнениеот taurus13 » Пон Фев 03, 2014 11:50 am

И на мен с възрастта ми сълзят очите все повече от студа. Наскоро установих, че дори и през лятото когато карам надолу с колелото и си сложа очила, вдигам рязко скоростта - явно съм свикнал да гледам през сълзи терена и това ме възпира от по-бързо каране. Зимата в студа изобщо не мога без плътно прилягащи очила, когато карам колело, дори и в града.
Носа обаче не ми тече.
Иначе чувал съм за подобни проблеми, свързани с лигавицата. Червенината по кожата е типична за студовата алергия, вероятно и секрета. Вероятно имаш и по-суха кожа.
Иначе много жени си имат проблеми с кожата при студено време и да не те отчайвам ама понякога помагат само скъпи медицински козметики като крем и серум SOS на Герлен да речем - знам го от патили жени.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Ozzie » Пон Фев 03, 2014 8:35 pm

@moonlight
За зимно време, поне за мен е нормално да съм хремав, но не чак толкова, както описваш за себе си.
Твоето състояние ми звучи като настинка.
Може да пробваш едни хапченца - "Септилин", дават ги за подсилване на имунната система.

P.S. Не вярвам да си от кифлите, дето на минус 10 ходят гологлави и по минижуп.
Аватар
Ozzie

Мнениеот moonlight » Вто Фев 04, 2014 8:20 am

Благодаря ви

Нямам симптоми на настинка, според мен не е хрема... При хремата си има - с извинение - сополи, запушен нос, и т.н. При мен носът не е запушен, просто си тече като чешма, нещо подобно на вода. От непрекъснатото бърсане ми се възпалява зверски кожата. Това е само когато съм изложена на студ. Когато съм на топло не ми текат нито очите, нито носа. Но подозирам, че парно, печки, климатици и подобни ми действат зле на лигавиците, понеже ги изсушават много. Абе не знам, мразя зимата ... :( Ще ходя на дерматолог може да е някаква студова алергия, или знам ли. Явно съм изнежена съм и не съм от най-коравите и издържливите :(
Аватар
moonlight

Рейтинг: 1425

Мнениеот Ozzie » Вто Фев 04, 2014 9:27 am

По- скоро си за УНГ.
Аватар
Ozzie

Мнениеот milestone » Вто Фев 04, 2014 12:10 pm

Те студовите алергии били специалност на невролозите по-скоро - едно време ми се подуваха ужасно пръстите на ръцете при всяко застудяване, та оттогава знам. Имаше някакви не много отровни хапчета, с жълт кантарион май бяха, които помагаха, но при теб явно проблема е друг. Пък за течащия нос със сигурност наистина УНГ специалист ще ти е по-полезен от МТБ форум. Като сме тръгнали да се оплакваме и аз имам такъв проблем, но съм питал когото трябва и съм си изяснил диагнозата - някакво леко изкривяване на някакъв канал в носа. Като си представя обаче колко са болезнени и научния и овчарския начин на лечение, предпочитам да си карам така :D
Аватар
milestone

Рейтинг: 1771

Мнениеот KaLO_1407 » Вто Фев 04, 2014 1:19 pm

Нашите ме карат да ходя на сватбата на братовчедка ми в Плевен, а същата вечер има Metal All Stars. Как да ги убедя да ми разрешат да отида на концерта, вместо на сватба? От половин година съм им заявил: "На 23 март съм на концерт и не ме бройте за каквото и да било друго.", а баща ми днес ми съобщи: "На 23 март сме канени на сватбата на братовчедка ти в Плевен". Не е честно да ми променят плановете. :banghead: :banghead: :banghead:
KaLO_1407

Мнениеот Yavkata » Вто Фев 04, 2014 3:52 pm

KaLO_1407 написа:Нашите ме карат да ходя на сватбата на братовчедка ми в Плевен, а същата вечер има Metal All Stars. Как да ги убедя да ми разрешат да отида на концерта, вместо на сватба? От половин година съм им заявил: "На 23 март съм на концерт и не ме бройте за каквото и да било друго.", а баща ми днес ми съобщи: "На 23 март сме канени на сватбата на братовчедка ти в Плевен". Не е честно да ми променят плановете. :banghead: :banghead: :banghead:

Еми време е да пораснеш и да си заявиш позицията....Сватби ръираш ли....днес се женят утре се развеждат. Купувай си билет и бегай на концерта. То верно , че ще прилича малко на сбирка на пенсионера концерта, ама няма по-тъпо събитие от сватба. Честно. Пък ако не успееш да избягаш от къщи за концерта (все пак остави им бележка, че да не звънят по болниците) и те замъкнат на сватбата, напий се там като свиня и прави ексцесии. Гарантирано няма да те водят повече :D :agree:
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот MIKEY MOUSE » Сря Фев 05, 2014 6:28 pm

moonlight написа:Благодаря ви

Нямам симптоми на настинка, според мен не е хрема... При хремата си има - с извинение - сополи, запушен нос, и т.н. При мен носът не е запушен, просто си тече като чешма, нещо подобно на вода. От непрекъснатото бърсане ми се възпалява зверски кожата. Това е само когато съм изложена на студ. Когато съм на топло не ми текат нито очите, нито носа. Но подозирам, че парно, печки, климатици и подобни ми действат зле на лигавиците, понеже ги изсушават много. Абе не знам, мразя зимата ... :( Ще ходя на дерматолог може да е някаква студова алергия, или знам ли. Явно съм изнежена съм и не съм от най-коравите и издържливите :(

...ако е станало вече хронично , не е много добре. Бих ти предложил един съвет / за проба/. Опитай с воал/шал/ от подходяща материя и дизайн ,през който да дишаш през студените дни. Виждал съм и скиорки, които не искат да слагат маски - за да са по очарователни. Опитай, лесно приложимо е, а иначе е нормално при студено време да текат нос и очи. :wavey:
PRO ARIS ET FOCIS / ЗА ОЛТАРИТЕ И ДОМАШНИТЕ ОГНИЩА/- ЗА ОТЕЧЕСТВОТО!

Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи Му за плановете си !
Аватар
MIKEY MOUSE

Рейтинг: 1637
Местоположение: В един измислен свят-само за усмихнати и без модератори

Мнениеот Ozzie » Сря Фев 12, 2014 9:22 pm

ако кипнете на котлона прясно мляко със захар в него, чистете до де е мокро, че после е егати филма... :boggled: :xx(:
Аватар
Ozzie

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла