taurus13 написа:Не е нормално да те болят и на 40. Първо почини малко, после иди на лекар, макар че той нищо няма да ти помогне освен ако не попаднеш на правилния и не му кихнеш некой лев бонус.![]()
Все пак за успокоение ще ти кажа че....няма да умреш.
KaLO_1407 написа:Имам адски болки в коленете.![]()
![]()
Някой да знае лек за тази гадост??? И нормално ли е да ме болят след като съм само на 14?
papinu написа:KaLO_1407 написа:Имам адски болки в коленете.![]()
![]()
Някой да знае лек за тази гадост??? И нормално ли е да ме болят след като съм само на 14?
Когато бях на приблизително твоята възраст за едно лято израстнах с повече от 10 см. Поради тази причина първо страдах от болки в глезените, които в последствие се прехвърлиха в коленете. Този процес трая повече от година. По това време (на соц-а) нищо/никой не успя да ми помогне.
Ако си имал буйно израстване близките месеци може и да е нормално да изпитваш болки. За лек не знам - в днешно време може и да има.
taurus13 написа:Абе нема ли се спрете бе....акселерати. Чакайте са да се оплача - оня ден в метрото срещам група младежи на по 16-17 години...баси от 7-8 човека, един немаше под 185.
Може да са били от волейболния отбор, или по-точно лузърите на волейболния отборtaurus13 написа:група младежи на по 16-17 години...баси от 7-8 човека, един немаше под 185.
taurus13 написа:Абе нема ли се спрете бе....акселерати. Чакайте са да се оплача - оня ден в метрото срещам група младежи на по 16-17 години...баси от 7-8 човека, един немаше под 185.
vpravov написа:taurus13 написа:Абе нема ли се спрете бе....акселерати. Чакайте са да се оплача - оня ден в метрото срещам група младежи на по 16-17 години...баси от 7-8 човека, един немаше под 185.
Ти па какво се оплакваш. Мен ми се е случвало да се кача на тролей №4 на "Орлов мост", около мен само девойки и всичките по-високи от мен.![]()
За протокола - висок съм над 185см.
vpravov написа:Мен ми се е случвало да се кача на тролей №4 на "Орлов мост", около мен само девойки и всичките по-високи от мен.![]()
За протокола - висок съм над 185см.
taurus13 написа:Не е нормално да те болят и на 40. Първо почини малко, после иди на лекар, макар че той нищо няма да ти помогне освен ако не попаднеш на правилния и не му кихнеш некой лев бонус.![]()
Все пак за успокоение ще ти кажа че....няма да умреш.
hump написа:Не може да си купя колело, да завали веднага сняг и да стане минус седем, но да се чувства като минус 15Все пак този момент го чаках дълго и сега ми е малко кофти
eMcKu написа:hump написа:Не може да си купя колело, да завали веднага сняг и да стане минус седем, но да се чувства като минус 15Все пак този момент го чаках дълго и сега ми е малко кофти
Ама как го почувства минус 15 ?
hump написа:Не може да си купя колело, да завали веднага сняг и да стане минус седем, но да се чувства като минус 15Все пак този момент го чаках дълго и сега ми е малко кофти
KaLO_1407 написа:Нашите ме карат да ходя на сватбата на братовчедка ми в Плевен, а същата вечер има Metal All Stars. Как да ги убедя да ми разрешат да отида на концерта, вместо на сватба? От половин година съм им заявил: "На 23 март съм на концерт и не ме бройте за каквото и да било друго.", а баща ми днес ми съобщи: "На 23 март сме канени на сватбата на братовчедка ти в Плевен". Не е честно да ми променят плановете.![]()
![]()
moonlight написа:Благодаря ви
Нямам симптоми на настинка, според мен не е хрема... При хремата си има - с извинение - сополи, запушен нос, и т.н. При мен носът не е запушен, просто си тече като чешма, нещо подобно на вода. От непрекъснатото бърсане ми се възпалява зверски кожата. Това е само когато съм изложена на студ. Когато съм на топло не ми текат нито очите, нито носа. Но подозирам, че парно, печки, климатици и подобни ми действат зле на лигавиците, понеже ги изсушават много. Абе не знам, мразя зимата ...Ще ходя на дерматолог може да е някаква студова алергия, или знам ли. Явно съм изнежена съм и не съм от най-коравите и издържливите
Потребители, разглеждащи този форум: freshdevil и 18 госта