denisfinal написа:He съм карал нито една от рамките , но знам че KONA-та е много добра. Можеш да видиш някой приятел който кара такава да пробваш ако те изкефи вземаш![]()
![]()
Сам си избираш какво ти харесва и ти е удобно всеки с вкуса си
N.i.k.o.l.a написа:......
N.i.k.o.l.a написа:Забравете това горното.![]()
![]()
А за Рам-а нещо да драснете? От към работа, качество? И за него ми казват, че е хубава рамка.![]()
За сега съм се ориентирал към рам или съндей. И за двете чувам хубави неща, но сякаш нещо ме дърпа към рам. Все пак ново, с нови части. На колело на 6+ години кой знае какво са правили с него.Все пак някой съвет може да драснете.
Изчетох целия форум, но още се колебая.
N.i.k.o.l.a написа:А DHX2 добре ли е от към работа?
TheUndertaker написа:N.i.k.o.l.a написа:А DHX2 добре ли е от към работа?
Дефинирай "работа" .
KristiqnK написа:Обира си неравностите, вилката и окачването си работят перфектно, аз наскоро си взех DHX- а и мога да ти кажа че колелцето си е страхотно.
Никола, същото го бях написал в темата ти commencal vs Ram DHX2Винаги поставяте чуждестранното пред българското.
2.Ако си се насочил към RAM по-добре си вземи друга по-хубава твърда рамка (знам, че ще ми набият минуси, но Ram са трошки и заедно с Drag те са по-скоро за градско каране).
N.i.k.o.l.a написа:Защо толкова не ги харесвате тези рамове?Винаги поставяте чуждестранното пред българското. Знам, че Ram Freeride се води нещо като черната овца на фирмата, но не мисля, че останалите им модели са така. Досега, който питам каращ DHX2 е доволен. Вие "кашкавален" го изкарахте тоя Рам.
Иначе за Drag съм съгласен, че нямат хубави рамки за спускане.
N.i.k.o.l.a написа:TheUndertaker написа:N.i.k.o.l.a написа:А DHX2 добре ли е от към работа?
Дефинирай "работа" .
Ами обира ли добре неравностите, има ли проблеми (както при гамблер с блокираща задница при спирачка) и впечатления от колелото?
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта