Честито с новите цени на ДРАГ

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Честито с новите цени на ДРАГ

Мнениеот unsigner » Вто Фев 04, 2014 1:04 pm

MIKEY MOUSE написа:НЯМА НАЧИН ЕДНА ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА СИСТЕМА ДА ФУНКЦИОНИРА И СЕ РАЗВИВА ПО ЕСТЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ!

Коя изкуствена система визираш?
unsigner

Рейтинг: 1667

Мнениеот skipper » Вто Фев 04, 2014 1:10 pm

Добре че не продадох онтарьото миналата година, след някоя друга година какви пари ще му взема не е истина ... :popcorn:
Hardtail 4 life!
Аватар
skipper

Рейтинг: 1566

Мнениеот taurus13 » Вто Фев 04, 2014 1:27 pm

Отива да излъска Драг Експерта....вече е гъзар, всички ще му завиждат :hbang: :P
Изображение
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот X_NRG » Вто Фев 04, 2014 1:54 pm

Малиии, ся къде е онази "патриотична" тема за подкрепяне на родното "производство"? :eyebrow:
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот psixopat » Вто Фев 04, 2014 1:57 pm

taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
:)
Аватар
psixopat

Рейтинг: 1867

Мнениеот Brave » Вто Фев 04, 2014 2:07 pm

Никога не съм се изказвал по такива теми, защото вярвам в принципа, че всяка стока има една единствена разумна цена - тази на която някой е съгласен да я купи, ама Drag наистина са се самозабравили... F5 с Altus монтаж за 2540 лв... Надявам се са се объркали нещо.
Brave

Мнениеот halfdone » Вто Фев 04, 2014 2:24 pm

X_NRG написа:Малиии, ся къде е онази "патриотична" тема за подкрепяне на родното "производство"? :eyebrow:

То началото на тази "патриотична" тема беше в една друга тема и по-друга тема. Мненията се отцепиха и стана нещо за родното производство.

Иначе има разлика в подкрепата на родното "производство" и в подкрепата на очевадното безумие. :)
Продавам : .
Аватар
halfdone

Мнениеот FreshMaker » Вто Фев 04, 2014 3:24 pm

Така като гледам цените ми се струват нереални. Особено като ги гледам как не са цели, а завършват на някакви стотинки. Предполагам, че в Screambikes имат някакъв проблем. Във фейсбука са писали няколко пъти за проблеми през последните 2 седмици.
FreshMaker

Рейтинг: 1220

Мнениеот Yavkata » Вто Фев 04, 2014 3:31 pm

Мда, очевидно от Spezialized са им хакнали сайта.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот TrayanNinov » Вто Фев 04, 2014 3:32 pm

Явно вместо да свалям цената в "Пазара" трябва да я вдигам и аз. Винаги съм знаел, че съм си я купил с намаление.
Аватар
TrayanNinov

Рейтинг: 1300

Мнениеот RastaWarrioR » Вто Фев 04, 2014 7:00 pm

Yavkata написа:Мда, очевидно от Spezialized са им хакнали сайта.

Ми да, след като всички караме Драг и никой не поглежда теа кютуци на Specialized и са се ядосали теа мити американци. Кой знае ко са си казале:
- Дай да им набием цени като нашите, че да им сринем продажбите.

Като цяло Драг са утвърдена марка на пазара, но чак пък толкоз.
:) мисля, че вариантите са два, или знаят кво ше стане или са мноо тъпи.
Изображение
Аватар
RastaWarrioR

Мнениеот EccentricMOTION » Вто Фев 04, 2014 8:27 pm

Уважаеми съфорумници
ако обърнете внимание, цените които коментирате НЕ са търговски образувани, визирам цена като 2 540,63 лв. Може би първо трябваше да се замислите дали цената е реална - кога и къде сте виждали в магазин цената да завършва на 63,55,12 стотинки?

Благодаря за безплатната реклама, която направихте във форума, тъй като няма лоша реклама.
Цените в магазините не са променени, цените на които клиентите пазаруват от онлайн магазина на фирмата също не са променени. Причината за промяната на цените е софтуерна грешка по която колегите работят, вече има много корегирани цени, но гамата от продукти е огромна и отнема време.
Още веднъж благодаря за безплатната реклама от ваша страна : )

Поздрави: Николай, DragZone
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот psixopat » Вто Фев 04, 2014 8:33 pm

Да Yavkata Се оказа прав. От Zpecialized са ви хакнали сайта. :eyebrow: Ама защо остана с впечатление, че сме ви направили реклама. :dontknow: само ви оплюхме отново :D

П.П Skoinks :agree:

Интересно, ако поради въпрос на софтуерна грешка всички велосипеди бяха станали по 100 лева, дали щяхте да ми продадете Trek slash-а за въпросните 100 лева?!
Последна промяна psixopat на Вто Фев 04, 2014 8:36 pm, променена общо 1 път
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
:)
Аватар
psixopat

Рейтинг: 1867

Мнениеот Skoinks » Вто Фев 04, 2014 8:34 pm

Споко, това не значи, че някой ще почне да купува от вас. Те старите не бяха много по-добри, просто тея бяха смешни. Още повече със снизходителния ти пост за пореден път показваш отношението на Драг към клиентите - пренебрежително и с насмешка.
Scott Voltage FR20 2010; Rockshox Vivid 5.1 240mm; Marzocchi 888 2011;
Аватар
Skoinks

Рейтинг: 1200

Мнениеот KrK » Вто Фев 04, 2014 8:35 pm

С тази "реклама" ми се струва, че вече масово ще има опашка пред магазините ви.
KrK

Рейтинг: 1300

Мнениеот eMcKu » Вто Фев 04, 2014 8:42 pm

EccentricMOTION написа:Поздрави: Николай, DragZone

:rofl: :rofl: :rofl:
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот natalito » Вто Фев 04, 2014 8:43 pm

Godfadar написа:новата шосейка Мастер ПРО ми отлетя,едвам добутах до 900 кинта...днес подсвирквам весело с усмивка на уста и ходя да запазвам една и викат 1526лв пич . . .

EccentricMOTION написа:Цените в магазините не са променени, цените на които клиентите пазаруват от онлайн магазина на фирмата също не са променени.

:dontknow:
Добре, последно Drag Master Pro на каква цена е? От поста на @Godfаdar човек остава с впечатлението, че случката се развива във физически магазин.

П.п. вие да не сте комбина нещо :D
Последна промяна natalito на Вто Фев 04, 2014 9:03 pm, променена общо 1 път
"I say the sunshine will blow my mind and the wind blow my brain" - BA

Изображение
Аватар
natalito

Мнениеот taurus13 » Вто Фев 04, 2014 8:44 pm

А моля, моля...не става така. Като сте сложили новите цени, сега бъдете последователни и си ги отстоявайте. Не може така да си сменяте цените както ви дойде. Аз какво да правя сега с 5-те Драг-а с които се запасих на новите цени, спекулативно прогнозирайки продължаващото повишение на цените.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Insight » Вто Фев 04, 2014 8:45 pm

Хаха ... лоша реклама няма беше казал някой.

На шега на майтап, покрай темата си спомних, че има такава марка "ДРАГ"

EccentricMOTION написа:Уважаеми съфорумници
ако обърнете внимание, цените които коментирате НЕ са търговски образувани, визирам цена като 2 540,63 лв. Може би първо трябваше да се замислите дали цената е реална - кога и къде сте виждали в магазин цената да завършва на 63,55,12 стотинки?

Благодаря за безплатната реклама, която направихте във форума, тъй като няма лоша реклама.
Цените в магазините не са променени, цените на които клиентите пазаруват от онлайн магазина на фирмата също не са променени. Причината за промяната на цените е софтуерна грешка по която колегите работят, вече има много корегирани цени, но гамата от продукти е огромна и отнема време.

Сигурни ли сте, че това е грешка?
To call each thing
by its right name..
Аватар
Insight

Рейтинг: 1737

Мнениеот RastaWarrioR » Вто Фев 04, 2014 8:53 pm

Нищо де, те и от Скот са ви вдигнали мерника :D
само чакат да си оправите сайта.
Изображение
Аватар
RastaWarrioR

Мнениеот eMcKu » Вто Фев 04, 2014 9:03 pm

RastaWarrioR написа:Нищо де, те и от Скот са ви вдигнали мерника :D
само чакат да си оправите сайта.

Аз го хакнах, защото Годфадър, щеше да ми купи шосейката !!! :nuts: :nuts: :nuts:
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот rarekin » Сря Фев 05, 2014 5:14 am

EccentricMOTION написа:Уважаеми съфорумници

Уважаеми Николай от DragZone,

да разбираме ли, че това, че не сте направили един гаф, а друг, е някакъв особен повод за гордост сред вашите колеги и началници?

Защото тона ви към потенциалните ви клиенти навява на подобни мисли.

И като сме подхванали въпроса с недоразуменията в сайта ви, вземете сменете снимката на Drag Master Comp, на която велосипеда е изтипосан с педали с "вързалки" тип "края на 80-те години". Освен за исторически музей на шосейното колоездене, въпросните не стават за нищо друго и искрено се надявам, че не ги продавате като част от окомплектовката на въпросния велосипед.

И, не, лошата реклама не ви помага (макар че изглежда, че си мислите обратното).

halfdone написа:
X_NRG написа:Малиии, ся къде е онази "патриотична" тема за подкрепяне на родното "производство"? :eyebrow:

То началото на тази "патриотична" тема беше в една друга тема и по-друга тема. Мненията се отцепиха и стана нещо за родното производство.

Иначе има разлика в подкрепата на родното "производство" и в подкрепата на очевадното безумие. :)

Ти не се ли застъпваше силно за родните производители във въпросната тема?

Ако не е тайна, какъв велосипед караш в момента?
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Мнениеот halfdone » Сря Фев 05, 2014 8:38 am

rarekin написа:
Ти не се ли застъпваше силно за родните производители във въпросната тема?

Ако не е тайна, какъв велосипед караш в момента?

Застъпвах за нещо конкретно и то не в тази, а в другата. Въпросната тема се отцепи и си изгуби малко смисъла, поне за мен.
В тази тук няма какво да се обсъжда по този повод.

В момента карам на чужд производител, поръчан извън България.
Ако ще питаш защо, просто останах разочарован от отношение на фирмата, от която купих 3 АМ велосипеда с доста висок клас компоненти.
Реших, че повече не искам да имам нищо общо с тях.
Те тва е.
Продавам : .
Аватар
halfdone

Мнениеот unsigner » Сря Фев 05, 2014 10:53 am

Аз съм програмист и им влизам в положението. Руснаците казват "кто в армию служил, тот в цирке не смеется".
Последна промяна unsigner на Сря Фев 05, 2014 11:48 am, променена общо 1 път
unsigner

Рейтинг: 1667

Мнениеот Andy3 » Сря Фев 05, 2014 11:14 am

Грешка ли е наистина или тестват реакцийте...? :popcorn:
Аватар
Andy3

Рейтинг: 1659

Мнениеот po_taka » Сря Фев 05, 2014 11:38 am

Глупости! Просто глупости! Точно като програмист трябва да им солиш яко, дни да не си оправят ценовите листи, айде моля ти се!

unsigner написа:Аз съм програмист и им влизам в положението. Руснаците казват "кто в армию служил, в цирке не смеется".

Аз 3 пъти съм пазарувал от онлайн магазина им - доволен съм. А ако онова мнение на Н. е официално от Драг, ами яко отрицателно впечатление ми направихте.
Аватар
po_taka

Рейтинг: 1692

Мнениеот papinu » Сря Фев 05, 2014 11:43 am

unsigner написа:Аз съм програмист и им влизам в положението. Руснаците казват "кто в армию служил, в цирке не смеется".

Обикновено при такива операци се прави 'backup' и ако нещо се 'сгъбарка' се връща системата в изходно положение.
В превъзходството ти над другите няма нищо благородно. Истинското благородството се състои в това да превъзхождаш предишния си аз.
Аватар
papinu

Мнениеот azoic » Сря Фев 05, 2014 11:47 am

Абе, опипват почвата според мен :D
Изображение Изображение
Аватар
azoic

Мнениеот Brave » Сря Фев 05, 2014 12:09 pm

То хубаво им влизаме в положението, ама преди да започнат да се занимават с оправянето на цените на хиляди продукти, можеше да сложат някаква информация за проблема - не е толкова срамно, колкото да се излагат с некоректни цени. А глупавия аргумент, че видите ли потребителя трябва да съобрази че цена от 2540,63 лв е нереална, защото не е кръгла, е нещо което много отчаян човек може да измисли. Най-малкото примерно е точно 1299 EUR по фиксинга на БНБ, ако ще се правим на умни.

Още по-зле е, че реакцията им дойде над 24 часа след началото на темата. Но то си е за тях. А колко безплатна им е рекламата в тази тема, смятам че бъдещето ще им покаже, че хич не е била безплатна.
Brave

Мнениеот VaskoM » Пет Фев 07, 2014 3:05 pm

Но явно сайтът на Лидер никой не го е хаквал, цените са все така нереални, както бяха миналата година :D :D

Какво се възмущате толкоз :) Нали имаме Спринт, Крос и Рам :)
VaskoM

Рейтинг: 1200

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум