MIKEY MOUSE написа:НЯМА НАЧИН ЕДНА ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА СИСТЕМА ДА ФУНКЦИОНИРА И СЕ РАЗВИВА ПО ЕСТЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ!
Коя изкуствена система визираш?
MIKEY MOUSE написа:НЯМА НАЧИН ЕДНА ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА СИСТЕМА ДА ФУНКЦИОНИРА И СЕ РАЗВИВА ПО ЕСТЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ!
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
X_NRG написа:Малиии, ся къде е онази "патриотична" тема за подкрепяне на родното "производство"?
Yavkata написа:Мда, очевидно от Spezialized са им хакнали сайта.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
EccentricMOTION написа:Поздрави: Николай, DragZone
Godfadar написа:новата шосейка Мастер ПРО ми отлетя,едвам добутах до 900 кинта...днес подсвирквам весело с усмивка на уста и ходя да запазвам една и викат 1526лв пич . . .
EccentricMOTION написа:Цените в магазините не са променени, цените на които клиентите пазаруват от онлайн магазина на фирмата също не са променени.
EccentricMOTION написа:Уважаеми съфорумници
ако обърнете внимание, цените които коментирате НЕ са търговски образувани, визирам цена като 2 540,63 лв. Може би първо трябваше да се замислите дали цената е реална - кога и къде сте виждали в магазин цената да завършва на 63,55,12 стотинки?
Благодаря за безплатната реклама, която направихте във форума, тъй като няма лоша реклама.
Цените в магазините не са променени, цените на които клиентите пазаруват от онлайн магазина на фирмата също не са променени. Причината за промяната на цените е софтуерна грешка по която колегите работят, вече има много корегирани цени, но гамата от продукти е огромна и отнема време.
Още веднъж благодаря за безплатната реклама от ваша страна : )
Поздрави: Николай, DragZone
RastaWarrioR написа:Нищо де, те и от Скот са ви вдигнали мерника
само чакат да си оправите сайта.
EccentricMOTION написа:Уважаеми съфорумници
ако обърнете внимание, цените които коментирате НЕ са търговски образувани, визирам цена като 2 540,63 лв. Може би първо трябваше да се замислите дали цената е реална - кога и къде сте виждали в магазин цената да завършва на 63,55,12 стотинки?
Благодаря за безплатната реклама, която направихте във форума, тъй като няма лоша реклама.
Цените в магазините не са променени, цените на които клиентите пазаруват от онлайн магазина на фирмата също не са променени. Причината за промяната на цените е софтуерна грешка по която колегите работят, вече има много корегирани цени, но гамата от продукти е огромна и отнема време.
Още веднъж благодаря за безплатната реклама от ваша страна : )
Поздрави: Николай, DragZone
halfdone написа:X_NRG написа:Малиии, ся къде е онази "патриотична" тема за подкрепяне на родното "производство"?
То началото на тази "патриотична" тема беше в една друга тема и по-друга тема. Мненията се отцепиха и стана нещо за родното производство.
Иначе има разлика в подкрепата на родното "производство" и в подкрепата на очевадното безумие.
rarekin написа:
Ти не се ли застъпваше силно за родните производители във въпросната тема?
Ако не е тайна, какъв велосипед караш в момента?
unsigner написа:Аз съм програмист и им влизам в положението. Руснаците казват "кто в армию служил, в цирке не смеется".
unsigner написа:Аз съм програмист и им влизам в положението. Руснаците казват "кто в армию служил, в цирке не смеется".
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 386 госта