Bace_kz написа:Много ми е интересно как катерите с 30 11-36, та дори 32 11-42 ? Примерно като тръгнете към хижа Момина скала, стига ли ви 0,70+ ?
Перфектно с 30 - 11 42 и 32 - 11 - 42.
Bace_kz написа:Много ми е интересно как катерите с 30 11-36, та дори 32 11-42 ? Примерно като тръгнете към хижа Момина скала, стига ли ви 0,70+ ?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
marsa написа:Щом го караш по асфалт ще ти трябва голяма предавка, разбирай дори плоча 36 ще ти малее. От друга страна изкачвания като Железница се катерят с предавателно число около 1,5 нормално. Ама най-добре не я прави тая комбинация 1x за шосейно колело според мен. Сложи си две плочи, шосейна касета и късо рамо.
MacLeod написа:Направо ме отказахте. А щеше толкова добре теглото да падне под 10 кила с 1x10 предавка.Явно ще съм с 2 венеца отпред.
windv написа:MacLeod написа:Направо ме отказахте. А щеше толкова добре теглото да падне под 10 кила с 1x10 предавка.Явно ще съм с 2 венеца отпред.
...хехе издребняваш. Сега ще си 10кг и 200гр
xargs написа:Ами от 22/36 което беше 0.69, скока до 32/42 0.71 e абсолютно незабележим.
EmZo написа:Аз съм пустиняк и съм извратен!
EmZo написа:Стига па ти бре, нема такова нещо.![]()
Абе гледам у Хамериканския форум (мтбр) маса народ има проблеми с превключването на скоротсите, влошавало се било. Тук до колкото успях да преглeдам темата мисля, че не видях отзиви. Я кажете тези, които сте с 11-42 касета, някой срещал ли е някакви проблеми, или американците са си сакати и не могат да си настроят системата?
marsa написа:Ама най-добре не я прави тая комбинация 1x за шосейно колело според мен. Сложи си две плочи, шосейна касета и късо рамо.
heep написа:Аз само нещо не разбрах, ако може някой да хвърли малко прозрение - 30@11/42 увеличава ли ритането на педалите или не спрямо спускането на 36@11/32. Нещо съвсем се оплетохпри окачване VPP
и какво е това "допълнително зъбно колелце на рамката"
heep написа:Аз само нещо не разбрах, ако може някой да хвърли малко прозрение - 30@11/42 увеличава ли ритането на педалите или не спрямо спускането на 36@11/32. Нещо съвсем се оплетохпри окачване VPP
и какво е това "допълнително зъбно колелце на рамката"
Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
hitar_potar написа:Което обаче не значи, че дадена рамка може да е оптимизирана да сработва най-оптимално с точно определена големина плоча. По спомен Ибис бяха направили такова нещо с една от версиите на Моуджото.
Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
plameniliev написа::offtopic: @outfaced - ти си късметлия моите отидоха директно в митницата и след като си платих ДДС като поп, чак тогава си ги получих
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта