В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.
От известно време ме мъчи философският въпрос, какво аджеба е предимството на шините направени да се ползват с дискова спирачка пред тези, които имат борд за rim-brake, когато ще се ползват с дискова спирачка. Според мен едното не пречи на другото. В смисъл бордът за спирачка не пречи на шината по никакъв начин. Едва ли и намалява здравината.. остава само от чисто дизайнерска гледна точка... че може да се направи по-красива шината (което е субективно). Или "след като няма да се ползва - за какво да го има". Някой знае ли ?
остава само от чисто дизайнерска гледна точка... че може да се направи по-красива шината (което е субективно). Или "след като няма да се ползва - за какво да го има".[/quote]
Абе чел съм, че при равни други условия се увеличава и здравината, най-вече заради профила и по-малкия борд, но не ги разбирам много тия неща, така че не мога да го твърдя със сигурност
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.