Pr3d4t0R написа: Разликата тук със старата ми 2х9 е огромна.
Доколко е по-добра новата комбинация 1х10? Заслужава ли си, ако нямам зор за смяна в момента, да я правя, или не?

Pr3d4t0R написа: Разликата тук със старата ми 2х9 е огромна.
hitar_potar написа:Pr3d4t0R написа: Разликата тук със старата ми 2х9 е огромна.
Доколко е по-добра новата комбинация 1х10? Заслужава ли си, ако нямам зор за смяна в момента, да я правя, или не?
Q: Can I use the 40t EX Cog with a 36t cassette?
A: We don't recommend using the 40t EX Cog with a 36t cassette. Shift performance will be compromised as the timing will not be correct.
APD написа:Не е страшно, естествено. Направо да редят венци до шината, всяко друго gear ratio е аматьорска работа. Важното е, че главините са консуматив!!1!
moridinbg написа:Няма заключване с 9 скорости
outfaced написа:Teб нещо ти убягва от картинката ... предния венец става по-голям също.
moridinbg написа:Няма заключване с 9 скорости
Pr3d4t0R написа:Само да не се обърка някой като мен - да се махне 11-та не ставаВърнах я и махнах по инструкции 17-та и спейсъра - всичко е точно и "дупката" не можах да я усетя.
Защото трябва специална първа зъбчатка и локринг за 12+:pascoff написа:Защо не става?
airborneone написа:С Риск да съм пропуснал нещо... Някой да ползва тук General Lee и да има фийдбек?
pascoff написа:Pr3d4t0R написа:Само да не се обърка някой като мен - да се махне 11-та не ставаВърнах я и махнах по инструкции 17-та и спейсъра - всичко е точно и "дупката" не можах да я усетя.
Защо не става?
marsa написа:
Pr3d4t0R написа:
X_NRG написа:airborneone написа:С Риск да съм пропуснал нещо... Някой да ползва тук General Lee и да има фийдбек?
Поне доколкото си спомням от изписаното в темата, никой от писалите в нея не ползва General Lee. Дано не бъркам.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта