zImage написа:Стига сте заблуждавали хората ... физическата активност, рисковото поведение и храната също играят много важна роля ...
zImage написа:Стига сте заблуждавали хората де. Здравето е съвкупност от много фактори. Стресът Е един от важните, но гените, физическата активност, рисковото поведение и храната също играят много важна роля както за общата продължителност на живота, така и за качеството на живот (life span vs health span).
Ако нямаха значение, дали щяха да присъстват в рисковите калкулатори на застрахователните компании, които са доста пресметливи организации?
codename47 написа:zImage написа:Стига сте заблуждавали хората де. Здравето е съвкупност от много фактори. Стресът Е един от важните, но гените, физическата активност, рисковото поведение и храната също играят много важна роля както за общата продължителност на живота, така и за качеството на живот (life span vs health span).
Ако нямаха значение, дали щяха да присъстват в рисковите калкулатори на застрахователните компании, които са доста пресметливи организации?
тренировките също са вид стрес
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Use.Less написа:Аз пък да си кажа право - болнав, неенергичен и неиздръжлив вегетариенец не познавам.
Use.Less написа:Начина на хранене . . . мирогледа . . . ценностите . . .
Use.Less написа:Аз пък да си кажа право - болнав, неенергичен и неиздръжлив вегетариенец не познавам. Начина на хранене формира и мирогледа и пренарежда ценностите и променя живота...
autosvet написа:Човека е създаден да яде месо, има нужда от месо
PtD написа:autosvet написа:Човека е създаден да яде месо, има нужда от месо
Бааа, как ли съм оцелял 20 години без месо? Сигурно съм яко болнав и недъгав, кожа и кости.
natalito написа:а гладен
natalito написа:абе дай само за папкане да си говорим, по-конкретно некоя вегетарианска диета за машини, щот то от издръжливост до издръжливост има разлика
zImage написа:Това, че някой индивид може да вирее при дадени условия не означава, че останалите 6.99 милиарда също могат.
natalito написа:Use.Less ...Но всъщност конкретно ме интересува какви са възможните източници на протеин на вегетарианската трапеза ...
Соята сама по себе си има високо съдържание на протеин, който може да бъде считан за равнопоставен на месния.
zImage написа:всички мнения, които не могат да посочат качествено изследване си остават само мнения и чешане на езиците.
Понеже ми стана интересно: India’s position improvened with respect to the 180 countries we publish life expectancy, dropping from the 129th in 2010 to 128th in 2011.аз и 500 милиона индийци!
moz написа:zImage написа:всички мнения, които не могат да посочат качествено изследване си остават само мнения и чешане на езиците.![]()
http://atlanta.cbslocal.com/2014/04/01/ ... at-eaters/
moz написа:Понеже ми стана интересно: India’s position improvened with respect to the 180 countries we publish life expectancy, dropping from the 129th in 2010 to 128th in 2011.
http://countryeconomy.com/demography/li ... ancy/india
Няма да говорим колко спортни постижения на глава от населението имат.
natalito написа:Use.Less благодаря за коментара.
Но всъщност конкретно ме интересува какви са възможните източници на протеин на вегетарианската трапеза, и какви хранителни добавки се взимат допълнително?
На някой друг вегетарианец ако му се пише, също да драсне два реда, може и на ЛС. Може некоя екзотична храна да науча.
PtD е освободен, той вече си е написал домашното.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта