Bolt circle diameter: 146 mm / 102 mm / 64 mm
Съвсем малко в страни от "стандарта" BCD 104mm

hitar_potar написа:
той не ме интересува - ще струва 1 кофа с пари и откъм дизайн е много осран - досегашния е къде къде по-добър.windv написа:Тея курбели са много леки. До колкото разбирам се скъсяват рамената , които държат плочите. изрязва се захвата за най-голямата плоча.
http://forums.mtbr.com/singlespeed/another-xtr-m960-ss-conversion-558540.html
Яки изглеждат. С 1 плоча и средно се връзват към 700гр. Много добро тегло!
Да, точно такъв мод ми се върти из главата на мен, ако се сдобия с такива. но дилемата при мен е дали XTR 960 или XT 780. Като мен чуденката при XTR-а ми е дали захвата за средната плоча е стандартен, че тук-там се споменават някакви неща. Дори и в темата, която си постнал, се говори, че само няколко фирми правят плочи за тоя модел и май не ставаше дума само за голямата плоча, ами и за средната. Та не съм сигурен.
moridinbg написа:От друга страна ще бъде повече от чудесно, ако се появи трети избор в задвижванията (:
SS - short, GS - mediumAPD написа:GS - short or medium cage
SGS - long cage
RD-M615 е от същата група и има заключване. Между 610 и 615 разликата е точно в това. Иначе има и други производители на Shimano-съвместими цялостни задвижвания (команди, дерайльори), на първо четене се сещам за Sunrace и Microshift, но и двата предлагат бюджетни решения (Sunrace дори нямат 10-ка) и по-скоро следват тенденциите със закъснение, отколкото да разработват нещо ново. Но са си принципна алтернатива.hitar_potar написа:А има ли заден дерайльор Деор, 610 ли му беше кода, със средно рамо и заключване? Че аз нещо не се ориентирам....
hitar_potar написа: Курбела е отвратителен като дизайн, 2013/2014 прави кръгчета около новия (![]()
rarekin написа:...
hitar_potar написа:rarekin написа:...
Аз споделям масовото мнение, че серия 960 е много красива, единственото, което мънинко я загрозява поне в моите очи, е продължението на паяка за дупките на 3-та плоча. което се поправя с тяхното отрязване. Тогава курбел 960 просто няма грешка - невероятно красив е.
А новата серия 9000 - еми с извинение, ама има някакви дребни детайли по нея, които са ми отвратителни. И не само на мен. Не знам визуална измама ли е или не, но на мен курбела ми изглежда прекалено дебел точно в частта, в която е поместен надписа XTR...
moridinbg написа:Ами новият е грозен. Факт. Прилича на джанта.....
moridinbg написа:И всъщност, това е старият - M985:
moridinbg написа:Поне да бяха взели малко идеи от Race Face Next SL курбелите
outfaced написа:... нещо интересно на тема чейнлайн за по-добро педалиране и по-нормален анти-скуат
windv написа:От заключващите обтегачи, бих заложил на шиманските, а дали ще е зее с късо рамо или същото, но със средно и с друго наименование - XT или както са го нарекли, е все тая спред мен. аз със 11-36 и 32 отпред, въобще не мога да ги катеря, както преди чукарите, дето храсталясвам по тях най-редовно . Колкото повече, толкова повече, няма какво да се чудиш дали ще ти трябва, ако го имаш, ще го използваш...Ако не, просто ще започваш да буташ малко по-рано хаха.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта