Казано по-обобщено, изискванията и задачите пред доброволците тест-карачи са следните:
- да имат интерес към занятието, т.е. да обичат да пробват нови и различни продукти
- да са от София (знам, че по този начин се лишавам от ценни кадри, ама целта ми не е да си усложня живота допълнително с логистика)
- да имат умения за каране поне на средно ниво - ориентировъчно, това означава около моето ниво, т.е. пътеки Т4 да не са им проблем и да им харесват
- да карат сравнително редовно, т.е. поне веднъж седмично да правят сериозно каране за цял ден или пък 2-3 пъти в седмицата по-кратки карания (преди/след работа)
- да не са по-високи от 180 см, за да може размери S/M да са им удобни
- да карат прдуктите здраво, без да ги жалят, но и без да злоупотребяват с предназначението им

- да пазят продуктите от кражба, защото иначе ще се разоря

- да споделят след това впечатленията си от продукта в кратък и обобщен вид (може в таблица с + и -, може и чисто описателно - "хареса ми това, това и това, не ми хареса онова, еди какво си е специфично или пък стандартно).
Ако на някого му се занимава с това, да следи темата и когато желае да тества някой от обявените в нея продукти, да пише тук или на ЛС, или по който друг канал му е удобно да ме намери.