Доброволци за тестване на продукти

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Доброволци за тестване на продукти

Мнениеот Admin » Чет Апр 24, 2014 10:58 am

До преди 2 години беше почти невероятно да се стигне до такава ситуация, но сега е факт - тази пролет има повече желания от фирмите производители/вносители за тестване на продукти, отколкото аз сам бих могъл да удовлетворя. Така че ще трябва да търся доброволци, на които ще им е интересно да пробват нови продукти и да споделят с мен впечатленията си от тях за целите на статия. Всъщност основната им задача ще е просто да натрупат малко километри с продуктите, за да се види дали те ще проявят някакви дефекти и недостатъци, а впечатленията на тестващия ще са бонус за мен, но не е необходимо да ги оформяте твърде детайлно и подробно като статия - това си е моя работа и ще си свърша след като и аз пробвам съответния продукт.

Казано по-обобщено, изискванията и задачите пред доброволците тест-карачи са следните:
- да имат интерес към занятието, т.е. да обичат да пробват нови и различни продукти
- да са от София (знам, че по този начин се лишавам от ценни кадри, ама целта ми не е да си усложня живота допълнително с логистика)
- да имат умения за каране поне на средно ниво - ориентировъчно, това означава около моето ниво, т.е. пътеки Т4 да не са им проблем и да им харесват
- да карат сравнително редовно, т.е. поне веднъж седмично да правят сериозно каране за цял ден или пък 2-3 пъти в седмицата по-кратки карания (преди/след работа)
- да не са по-високи от 180 см, за да може размери S/M да са им удобни
- да карат прдуктите здраво, без да ги жалят, но и без да злоупотребяват с предназначението им ;)
- да пазят продуктите от кражба, защото иначе ще се разоря :D
- да споделят след това впечатленията си от продукта в кратък и обобщен вид (може в таблица с + и -, може и чисто описателно - "хареса ми това, това и това, не ми хареса онова, еди какво си е специфично или пък стандартно).

Ако на някого му се занимава с това, да следи темата и когато желае да тества някой от обявените в нея продукти, да пише тук или на ЛС, или по който друг канал му е удобно да ме намери. :beer:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Re: Доброволци за тестване на продукти

Мнениеот Admin » Чет Апр 24, 2014 10:59 am

Другата седмица ще взема за тестване един Drag 29er, само че не знам коя точно окомплектовка - надявам се да е TE, размер 17".
Та това е първото предложение, за което се търси тест-карач.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот TheAnimal » Чет Апр 24, 2014 11:10 am

Ако го вземеш преди 30-ти, мога да го тествам 11 дена или около 70-80 км дневно.
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот Yavkata » Чет Апр 24, 2014 2:29 pm

Звучи много добре, бих се включил като тестер за някой и друг продукт :agree:
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот borislav » Пет Апр 25, 2014 11:24 am

И аз съм навит да тествам :)
Изображение
Аватар
borislav

Мнениеот motomarzel » Пет Апр 25, 2014 12:34 pm

Любчо, някога говорихме на тази тема. Аз също мога да бъда полезен в тестването. Особено, ако се намери АМ/ N-DURO мекица за тестване в някое Ендуро състезание, или пък да потренирам с такава, за да повиша увереността, а от там и скоростта на спускане :eyebrow: .
Аватар
motomarzel

Мнениеот Admin » Пет Апр 25, 2014 2:42 pm

Радвам се, че имате интерес (не пречи и други хора да заявят такъв). Като взема някой продукт, ще пиша на всеки, за да видим на кого ще е най-удачно да го предоставя в конкретния случай и така. Не пречи някой продукт да се пробва и от повече от един човек, а накрая и от мен. Ще помисля и за някакъв формуляр/протокол, в който лесно да се попълва информацията в обобщен вид. Благодаря! :agree:
Аватар
Admin

Мнениеот nicky bike » Съб Апр 26, 2014 6:27 pm

Еееех ... от кага не съм влизал да прегледам какво става .... :I
Ако има зор мога да се нагърбя за тест нещо, с логистиката ще се разберем накак си. :agree: :beer:
Ще имам пътувания до София.
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот jd » Съб Апр 26, 2014 8:00 pm

:agree:
Изображение
Аватар
jd

Мнениеот 4getcredo » Съб Апр 26, 2014 8:16 pm

И аз, и аз съм готов винаги. :D
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот digimortales » Пон Апр 28, 2014 2:13 pm

:wavey: здрасти от около месец и аз съм софиянец с удоволствие бих тествал нещо по габровски.
digimortales

Рейтинг: 1417

Назад към Индивидуални карания