от windv » Чет Апр 24, 2014 10:48 pm
Аз пробвах с команда x7-ца , като бях с 9 скорости, а сега като минах на 10 ксорости, си сложих на шимано команда зее.
Командата х7 съм я карал със срам х7 обтегач и си действаше нормално, но като я използвах със шиманския обтегач, се натискаше доооста по-тегаво. Няма да гадая каква точно беше причината.
Командата зее сега работи много по леко. Но пък е доста грозна. На нея лостчетата сякаш са по-дълги. Преди срамската команда ми седеше м/у ръкохватката и спирачката, а сега трябваше да я преместя след спирачката, за да не ми се пречка. Командата зее няма взможност , както при х7(и други), да се отвива от скобата и да се мести дупката, за да се променя отстоянието от ръкохватката, или да се изпозлва с нещо от сорта на matchmaker.
Като цяло на срам командите ми харесват повече, от тези , които съм пробвал. Иначе си работи зее-то, цъка си леко и точно.
Това , че бутона за сваляне на предавки може и напред и назад да цъка, на мен ми е все тая. Не е голямо чудо напред ли ще натискаш, назад или и в двете посоки. Ако знаех как се усеща това лостче, и как изглежда, сигурно щях да се метна на saint.
Ако пък имаше възможност за griptshift команда, веднага..
~~~o)Ѣ(o~~~Велоделия - заигравки с хвърчалници