Първо да уточня, че не минавахме на 100% по Трансродопския маршрут, но сме опитали да ги спазваме максимално.
Около Триград обиколихме района комбинирайки 2 локални трасета, до Мугла не можахме да стигнем, заради буйна река отнесла моста. /по-късно намерихме шорткът, но беше късно вече/
От Баните през Гълъбово към Дяволския мост и Ардино, после по асфалт за кола.
От Летовник през Лисиците по въжен мост към Широко поле, Кърджали.
И пак от Летовник по трака към Момина сълза, но се отклонихме към Татул и Момчилград.
Това са ни "бягствата". Там където бяхме в правия път имахме чуденки на моменти, на места маркировката е почнала да избледнява, но нищо фатално. Ползвах и гпс траковете на телефона. Но като се има предвид, че изобщо не бях правил проучване на терена и карахме "на сляпо"... екстра си беше. Не съм и очаквал да е магистрала, а и си има чар в това да се поизгубиш малко

Но за по-скоростно преминаване с комбиниране на 2-3 етапа в един ден си трябва леки подобрения, защото на 2-3 възлови места пообикаляхме и губихме време.
Част от объркването идваше и от това, че трасетата май все още не са много ползвани. Примерно от Рожен до Момчиловци... или от Летовник до Биволяне, и едно кръстовище до Плевун. Надявам се това да се промени скоро

Да обобщя - маркировката е ок в повечето случаи, има някакви по-трики местенца, но не нещо фатално. Но за по-бързо преминаване си трябва още малко работа.
Ако ме пуснат от работа пак бих тръгнал да го правя, но с кола която да носи багажа

За една седмица е напълно възможно да се случи, като се вземат по 2-3 етапа в един ден.