genomitev написа:И icsvortex по спокойно бе човек.Някой ден ще ти се наложи нещо което не го разбираш и ще видиш колко е хубаво да не можеш да го обясниш точно!Аз ако знаех нали нямаше да питам тук!
icsvortex написа:genomitev написа:И icsvortex по спокойно бе човек.Някой ден ще ти се наложи нещо което не го разбираш и ще видиш колко е хубаво да не можеш да го обясниш точно!Аз ако знаех нали нямаше да питам тук!
Въобще не коментирам колко разбираш пич, а колко грамотно пишеш. Както и да е - думата е "ход" ... нали.
marto_bikeara написа:Аз имам същата вилка,но еднокоронна и при мен е същото,не съм го замервал,но е около 1 см.За разлика от теб аз не съм сменявал пружината,та явно е нормално.Аз обаче имам друг проблем,обаче не знам,дали е нормално.Когато вкарам някаква част от хода на вилката и задържа тази част вкарана известно време,след това не мога вкарам никаква част от вилката,дори и целия да застана на кормилото.Според вас нормално ли е това ?Вилката е карана 5-6 месеца и не е сервизирана.
Благодаря предварително!
genomitev написа:Днес и смених маслото и я почистих.Сложих още два прелоад спейсър и се оправи!
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта