Ozzie написа:dude, т'ва е в Канада, за цял велосипед ще ти одерат кожата, а едва ли има много опции за куриерска фирма.
Освен това "Габко"-то които са посочили доставят от UK и май Германия.
bobi99 написа:Здравейте! Харесал съм си вилка от Пинкбике, но продавача иска първо да му преведа парите и след това да я прати. Може ли някой да каже мнение дали да я взема или не?
naskoj написа:Здравейте,
искам да попитам за евтин транспорт на рамка от Загреб,Хърватска.Гледах DHL и FedEx, но цените изглеждаха плашещи.
Благодаря предварително.
I just called the post company, Canada post and if you send it by boat it is $113.00 take up to two months and air is $203.50 and takes about a week.
N.i.k.o.l.a написа:Човекът не ми спомена за тези митнически такси и т.н.
eMcKu написа:naskoj написа:Здравейте,
искам да попитам за евтин транспорт на рамка от Загреб,Хърватска.Гледах DHL и FedEx, но цените изглеждаха плашещи.
Благодаря предварително.
пощата
N.i.k.o.l.a написа:А искам да попитам. Преди, когато си търсех рамка в пинкбайк, попаднах на една много хубава обява от Канада. Писах на човека и той се оказа изключително сериозен. Питах го за цената на доставката до БГ и след час - два ми отговаря, че се обадил на близката поща и ми вика, че доствката излиза около 150 лв. Като се добави цената на рамката си излизаше доста изгодно. Та, така и не си отговорих на въпроса. Може ли да е била само 100 лв. цената на доставката от Канада за цяла рамка. Човекът не ми спомена за тези митнически такси и т.н.
Обявата е тази: http://www.pinkbike.com/buysell/1472750/
Ето и отговора за цената до БГ:I just called the post company, Canada post and if you send it by boat it is $113.00 take up to two months and air is $203.50 and takes about a week.
raptor1987 написа:Малко да изтупам темата, и да помоля знаещите за съвет.
Изчетох цялата тема, и другите подобни.
Ясно ми е, че при плащането с paypal трябва да се ползва invoice, но продавача, от който искам да купя колелото не може да paypal.
Предлага банков трансфер, но каква гаранция имам аз тогава, че няма да ме измами?
Изглежда свестен, но ме притеснява това: "I can not use paypal as i have debt on account that i am avoiding. So if u pay it take the money". Един вид, не е свестен
Могат ли Гъбко и Емпреса да посредничат при плащането?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 361 госта