Чета, чета...затварям си очите за неграмотните...но затвърдихте мнението ми за " планинците ".Влизате в големи " филми ", вместо да приложите капчица здрав разум - а се смеете на нас, така наречените шосейкаджии.А ние си помпим до към 10 BAR, и при нас шега не бива с лепенките...
Потвърждавам - няма по-скапани лепенки и " репарационен " комплект на света от Weldtite.Купих си такъв от Niko Bikes преди време...нито едно залепване не издържа...Върнах се, купих някакво си лепило Thumbs UP, и лепенки, които даже нямаха надпис и марка.Разликата до небето...Та, след като разликата между Weldtite и истински производител като Rema Tip Top буквално е жълти стотинки в цената, как може да жертвате надеждност и качество заради мързел?! В темата се изказаха куп " адвокати ", които няма и стотинка да помиришат от гУлемУтУ производител Weldtite...нещо средни между велпапе и Локтайт ли ще е това

Вместо да покажете разбиране към колегата - колоездач, вие му се нахвърлихте.Разбирам, че андрешковския Бай Ганя няма собствен живот и мнение, а си избива комплексите, защитавайки едно средство ( да, средство, което трябва да върши работа безотказно ) и му се кланя като на идол, ама...
И, за да не съм голословен, ходя при най-добрия варненски вулканизатор, той ми ги лепи за левче.Именно той ми каза за тия лепенки, и да не си и помислям за друга марка.За мен е важна препоръката от истински професионалист, който разбира повече от всичките нас, взети заедно тук.