Знам, че когато човек си науми нещо трудно някой може да го разубеди, но за каране по нормален път в града хидравличните дискови спирачки са абсолютно излишни. Доколкото виждам си с механики на Шимано. Те не са нищо особено, но няма да те оставят. Определено трябва да стискаш повече с тях, което измаря при честа употреба, но в града такава интензивна употреба на спирачки няма. Ако все пак възнамеряваш да се пускаш и по пътечки, тогава по би имало смисъл. Иначе няма какво да се правя на удареен - хубавото си е хубаво. Само че хубавите хидравлики са скъпи. От евтините полза няма. Мисля, си че минимума, който трябва да се цели при хидравличните спирачки е нещо от сорта на Шимано Деоре или Авид Еликсир. Еликсирите спират чудесно, но доста хора се оплакват от разни проблеми с тях, което накланя везните по-скоро в посока на шиманото.
http://www.chainreactioncycles.com/bg/e ... prod108802Дори и с намалението сумата надвишава твоята, което май ни насочва към спирачки втора употреба. На това, колело да се слагат подобни спирачки при положение, че ако разбирам правилно няма да се кара планинско, за мен няма никакъв смисъл.
Още нещо. Доколкото виждам от снимката си с комбинирани лостчета за спирачки и скорости. Тъй като хидравликите си вървят със собствени лостчета, ще трябва да смениш твоите и да се снабдиш само с команди за скоростите, т.е. трябва да вземеш в предвид и този разход.