от Kabal » Пет Юли 04, 2014 8:56 am
А бе, то аз още миналата година като взимах моя Спринт се убедих, че тези промоции са малко шано. Ще дам пример. За деня на околната среда май беше пишеше, че има 20% намаление на всички продукти с изключение на тези, които са трайно намалени. И аз доволно си протривам ръце, взимам си отпуска специално да отида още в 10 сутринта, за да не ми отмъкнат под носа бройката. Разбирайте, че следях от известно време пазара и знаех кой модел колко струва още с анонсирането му. Предния ден даже звъня и питам дали имат Радикала, който с намалението трябваше да стъпи на 1600. Доволен от отговора отивам на сутринта и какво да видя.
1. Всички нови модели с табела крайно намален продукт! Новите карбони, Карери и тн. Като цените си бяха същите както от когато са пуснати на пазара. Следователно или тези модели още с пускането им са били пуснати на ниска надценка или нещо цакат.
2.Радикала го нямаше и изведнъж бил на ремонт заради дефектирала вилка. Вероятно го бяха обещали на някой, но както и да е разбираемо.
3.Започвам да се туткам и ядосвам, но си бях решил да излезна с колело. Меря карбоните, Карера делукс и един Шокблейз. Върте ту с единя ту с другия и не мога да се реша и това е. Накрая изведнъж решиха да звъннят на някой и Карера Делукса се оказа не крайно намален и разбирайте на 1300 кинта бързо наклониха везните и решението беше взето.
Колелото е наистина мн добро, макар че се оказа с частично разбита резба на дредното на рамката и май май имам лошо предчувствие, че ще я признаят гаранцията. Както и да е проблемът си е мой, но има някаква дисхармония в маркетинговата политика на фирмата. Мисля, че няма да е зле, за да не се петни името на марката, да се обърне внимание на това.