whili225 написа:нуждае ли се от допълнителна поддръжка и струва ли си допълнителните пари.
Шлек_народен написа:Вилката ми е от по-старите модели "REBA RACE" и горе до врътката пише " Motion Control".
Врътката няма позиции, само крайно положение и си е точно като заключване.Върху нея има по-малка врътка, за настройка на "гейта" . Новите модели не знам как работят, може и да имат по няколко позиции...Нещо ми се върти в главата -"Mission Control" - да не би за това да става дума?
rsf написа:Щом не ти работи компресията сигурно маслото ти е за смяна. При нормално работещ Motion control има осезаемо забавяне при сгъване на вилката в някакво положение преди крайното заключване.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
kraz написа:Пичове, някой ревизирал ли е Motion Control
При мен от оста за гейта където е врътката излиза масло когато се сгъне вилката.
Тази ос дали се уплатнява някъде вътре или разчита само на малкия o-ring който е отвън ?
Потребители, разглеждащи този форум: Bi11y и 2 госта