Благодаря предварително

krisosubufer2 написа:Понеже стана белята с рамката ми съм решел да продам задния триъгълник(със системата за шока) . Рамната е Nukeproof Scalp, триъгълника може да се използва на моделите от 2011/12, та въпроса ми е има ли нянои които да ми каже за колко горе долу вървят, мислех да му лепна цена 350 GBP ?![]()
Благодаря предварително
kriisoo написа: ...Малки и големи всички караха, или поне се опитваха. Сега не виждам такъв ентусиазъм и донякъде това според мен се дължи на това, че някой неща са малко зациклили...
Любо написа:Здравейте . Принципно каква е разликата между помпа за вилка и помпа за гуми ? Не са ли взаимозаменяеми ?
Volkov написа:Препоръчайте ми къде да ида в София за ревизия на вилка Marzocchi, на прилична цена.
Отговора може и на ЛС, с телефон ако разполагате с такъв, благодаря предварително!
sambon написа:Опитвам да сменя пружината на вилката - Рокшокс ХС 30 , но не мога да я извадя. Отвил съм болта отдолу както и тапата отгоре , но не помръдва. Какво пропускам ?
bio написа:чисто нова задна гума Geax Barro Mountain TNT ... държи се отвратително на мокри плочки/павета в града. чак ме е страх да отида в планината с нея ...
възможно ли е след 1-2 карания да се "разработи" ?!?
https://www.google.com/search?q=frictio ... g+adhesivetroll4et0 написа:Определям въпроса си като крайно тъп,но...интересно ми е с какво се "лепи" феродото върху накладките,не че ще правя някакви опити и т.н.,просто ми е чудно
Ozzie написа:P.S.P.S. Дори и по БДЖ ли не може да бъде пратен?
rodopi_biker написа:Мога ли да изпратя пратка по Еконт от себе си до себе си в различни градове? Искам да изпратя един мотопед от София до Пловдив, понеже нямам друг начин да го транспортирам.
beatsound написа:За моженето, може. Друг е въпроса колко пари ще ти бъде доставката. Влязох в калкулатора на Еконт и излиза малко под 100лв. Помисли няма ли начин сам да го транспортираш(помоли някой с баничарка), понеже тези куриери ще ти резнат главата.
cyclopz написа:Ако мотопеда е в движение и с документи, стани в 4.30 и тръгни в 5 часа, ще си го закараш до Пловдив без да срещнеш жива душа (от опит ти казвам). Навремето ме домързя да карам един мотор от Кюстендил и еконт ми смачкаха резервоара отстрани, освен че ми взеха 1к лева за транспорт.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта