msniki написа:Предвид че за окачването за Norco се говорили:
Че е толкова много са доразработили FSR окачването на специализед че са го нарекли ART окачване.
Достатъчно е това твърдение за избора.
niki399 написа:Благодаря за изразените мнения!Ще се стремя към Norco
beatsound написа:Защо са му роднини в Америка? Едната рамка е в Русия ,другата в Англия. А и нали знаеш ,Николай , различни хора , различни претенции , различни предпочитания и мнения. Все пак всичко опира до човека. Според мен Демо-то си е много хубава рамка и работеща! На пазара има и други марки много ясно, но човека е питал конкретно между две.
niki399 написа:Отново благодаря за споделеното мнение! Понеже търсих но не намерих добри резултати също е добър вариант нещо от България.
Някакви предложения за по-нискобюджетна рамка до към 2500лв?!?
niki399 написа:Отново благодаря за споделеното мнение! Понеже търсих но не намерих добри резултати също е добър вариант нещо от България.
Някакви предложения за по-нискобюджетна рамка до към 2500лв?!?
windv написа:Братче, къде от Русия ще поръчваш рамка? Има голям шанс да пръснеш парите на вятъра, а някой ще си купи много водка...
Pesho dh написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=162028
hitar_potar написа:Я кажи в кое отношение е едно от най-добрите окачвания Маестрото?
msniki написа:hitar_potar написа:Я кажи в кое отношение е едно от най-добрите окачвания Маестрото?
- Не реагира при въртене, не губиш сила.
- Не блокира при спирачки
- Достатъчно прогресивно за почти всеки.
- А да и задницата няма усукване изобщо.
- Чуствително на малките неравности за разлика от FSR окачването.
Карал съм маестро тамън 2 рамки, хич да не е супер окачване е , ако не е със fox dhx 4 или 5 серия за шок.
Личен фаворит ми е.
Ето малко за маестрото който го интересува :
http://www.pinkbike.com/news/Giant-Maes ... ology.html
beatsound написа:
Чак да няма усукване изобщо, няма как да стане. За пример ти давам ей този клип: между 3-та и 4-та минута забавените кадри виж. Да , знам ,че е незначително но все пак го има.При такива сили няма как да го няма.
http://www.youtube.com/watch?v=mBEE-K43BI8
Карал съм и Maestro (Glory 8.8 ) и в момента карам Demo 8. Мисля ,че и FSR сработва много приятно и е чувствителен и на малки неравности.
Все пак има много видове окачвания, които според мен са добри и почти всички си заслужават парите.![]()
От тук нататък всичко опира до личен избор и предпочитания.
Поздрави
beatsound написа:Да , с 550 либри пружина бях , но ми беше добре: около 20-25% саг й правех, което мисля е нормално. Да бях с Fox DHX4 , но все пак много ми харесваше Glory-то.Просто тогава изкочи CC-а и купувач за рамката ми и за това я смених. А отделно от това, тази рамка я карах на Витоша(октомври на състезанието) и останах наистина много доволен.
За FSR-a да съм казал такова нещо, мисля ,че се бъркаш. Особенно като Sunday-я ми беше преди Demo-то.
Според мен няма най-добро окачване на пазара, както ти се опитваш да опишеш Maestro-то.Но всеки с интереса си, нямаме право да съдим другия.
А и не , мисля си варианта пак да взема Demo 8. Но нека все пак се върна от работата и тогава ще реша.
msniki написа:....За мен Маестрото е най доброто, понеже най добре се представя и най добре го усещам.
...
hitar_potar написа:msniki написа:....За мен Маестрото е най доброто, понеже най добре се представя и най добре го усещам.
...
А това, драги ми смехурко, е щото си се качвал на Глори... и на Глори... А Монгуза е назад откъм окачване, тей че изобщо не го смятам. Т.е. опит с голям брой рамки нямаш!![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта