Какво можете да препоръчате при тези условия? И за какво да гледам, когато си избирам колело?
cyclopz написа:За 2 метра човек според мен си е задължително да е 29ка. На 26 седим като да сме откраднали на някое дете бмх-а.
micobg написа:ОК, като казах без претенции, мислех, че няколко скорости + спирачки си е стандартно оборудване.![]()
Drag ZX1 ще мина да го видя на живо в някой веломагазин тези дни. А DRAG MARATHON 28" ще понесе ли по-разбити пътища и пътеки? Все пак не бих искал да се налага да пъпля като видя паваж или чакъл.
Относно цената, мога да си позволя още 100-тина лева отгоре. До колкото разбрах от писаното във форума, в този ценови клас няма шанс да си намеря велосипед с качествени амортисьори. И за амортисьорната вилка ли стои така въпросът?
Настоящото ми колело е 11 годишно с два амортисьора, който едва ли са нещо особено (предвид, че беше 250лв), но за сега не е мръднало.
От съвсем малък не съм карал колело с твърдо окачване и все ми се струва, че ще бъде „разбиващо“ минаването през всяка неравност.
micobg написа:
Ще ми бъдат от полза съветите ви.
micobg написа:Здравейте! Решил съм да си взема велосипед, като бюджетът е около 350лв или малко повече. Ще се кара основно в града, но ми трябва някой, с който няма да имам проблеми да минавам по пътеки или черни пътища, като Борисовата градина например, или просто през някой не много поддържан път.Нямам някакви специални изисквания към него, освен да ми е по мярка (почти 2 метра съм, 80кг) и да е качествен (здрав).
Какво можете да препоръчате при тези условия? И за какво да гледам, когато си избирам колело?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта