Това е цена само при поръчка през сайта, не можеш да мериш, избираш цвят и т.н. На живо си е 999 или поне беше доскоро. Сега нов велосипед за над 700 - 800 лева е нормално да не създава проблеми първите 100-200 километра. Но

все пак
HellNick написа:Мисля да карам предимно градско и извънградско, рядко ходя по пътечки и такива черни пътища. Иначе съм 180 см висок и 75 кг.
Рам, 27.5 при предимно градски и извънградски пътища и много рядко неекстремно каране по пътечки е малко

Вярно че фабрично им слагат гуми, които стават за асфалт, в смисъл не се изтриват бързо и се търкалят добре, но сам си забелязал в другата тема, че не са добри за черно каране. Това е защото рам са осъзнали, че се купуват и карат от градски "гъзари". Байк 27.5 цола си е основно за планина, за в града е излишно скъп, излишно бавен и шумен и излишно тежък като вървеж /за тегло не споря/ и най-вече - такъв велосипед не може спокойно да се остави заключен, защото се крадат, а в града се налага все пак, защото ходиш с него да свършиш нещо и не навсякъде можеш да го вкараш с теб.
Аз пък карам напълно твърд градски велосипед /след леки модификации като право кормило и махнат багажник/ със 7 вътрешни скорости на шимано, много съм доволен от него, никакви проблеми не ми е създавал за 1000 километра, но не го препоръчвам единствено и само него, макар че става за целите на питащия идеално.
Аз предлагам, колкото и абсурдно да звучи и това
http://bikesport.bg/bg/products/2254-fe ... %BD%D0%B8_ Ако му се сменят калниците с по-дълги става идеален градски велосипед /задният не пази добре краката и следното движение при висока скорост, предният също е по-добре да стига по-ниско/. Ако се махне багажникът и калниците, а по желание се сложат други - става универсален хибрид /фитнес велосипед/.
Без стъпенката, фарчетата и регулируемата лапа може да стане доста по-лек.
Вилката е стомана, което не е недостатък, тъй като тя поема по-добре от алуминия вибрациите особено с класическата извита напред форма /самата извивка действа като амортисьор/.
Гумите са широки, което е добре за нашите улици откъм решетки на шахти и трамвайни линии, дори павета, но все пак се намират такива гладки, които спомагат за доброто въртене.
С подходящи гуми това колело ще издържи леки черни пътеки, тип пътека в гора или парк. Все пак има и такова нещо като циклокрос, а то се прави с напълно твърди шосейни колела с дебели гуми и дискови спирачки.
Такова колело, особено "опоскано" не е толкова атрактивно за кражби, защото е произведено в България и трудно може да мине номерът, че е нов внос от Германия, пък и евентуалната му цена втора ръка не си заслужава кражбата.
Та подходящ 27.5 цолов байк е 28 цолов хибрид.