MacLeod написа:И как караш в града без калници.
evin написа:Хидравликата винаги си заслужава. 50-те сантиметра по-къс спирачен път в града могат да ти струват здравето и живота. По същата логика защо човек трябва да си купува по-мощна градска кола от 50 коня
heavymann написа:Според мен за градско каране всичко е въпрос на личен избор при спирачките - някои карат с хидравлика , някои с механика , някои без спирачки(като мен)....Ако избереш хидравлични спирачки колелото става по-универсално ,вече можеш да го караш и в планината ако желаеш,не че с други спирачки не става ,ама с хидравличните си сигурен че имаш достатъчно запас от спирачна сила
Kraken написа:Абе и аз съм израснал на колело но тогава и 50% от автомобилите по нашите пътища нямаха дискови спирачки.Имаше балканчета,школници и украйна(за тези които се чудят това са велосипедите от времето на бащите ви от социализма).Най добрата велосипедна спирачка беше като си пъхнеш единия крак между вилката и с подметката спираш предната гума.Сега да се чудиш какво да избереш за спиране,че и за планинско и градско
Kraken написа:За задна поръчах спирачка Shimano BR-M447-нова.
hanstoyan написа:... тъй като се оказа, че рамката, която имам е правена за хидравлични и задната не мога да я сложа ...
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 21 госта