!и дефакто паднах леко настрани като си ударих ухото и брадата заедно с междуочието!бях без нищо!ТАКА ЧЕ : радвам се че още съм сред ВАС....Аиии със задраве...от НИКОи-Б бои!
!и дефакто паднах леко настрани като си ударих ухото и брадата заедно с междуочието!бях без нищо!ТАКА ЧЕ : радвам се че още съм сред ВАС....Аиии със задраве...от НИКОи-Б бои!
<---

!а за останалите батковци на колела,които се изразяват с остроумие ще кажа че си права квото си искам!а и гледайте Hella.Greasy.2 да видите пичовете как опъват един голям качак и скачат на yeti-тата да разцепат!айййй
!а за останалите батковци на колела,които се изразяват с остроумие ще кажа че си права квото си искам!

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта